Lauris Reiniks "Ma mõtlen sinu peale" paroles

Ma mõtlen sinu peale

Tume kui kogu öö, tähed süütamata veel,vari vaid üle maa, kahekesi oleme.Sa tantsid minuga pimeduses kui taevasja ka koidikul kuhugi ei läe, veel

segi meil on hommikud ja öödkui karusellil.laulusalmid helisevad siisvaid mõtetes, niisegi meil on hommikud ja ööd,kui mõtlen sinu peale!Ma mõtlen sinu peale!

Isegi kedagi pole kuulmas meie häält,kui me koos lebame unistuste aasa pealja maailm huultel onkasteheinaselt niiske.Me ka loojakul kuhugi ei läe, veel

Kevadeks kord muutub talv,kahaneb ja kasvab kuuja peale põuda vihm on taas.Läind on ammu need, kes teel,meie kahekesi veelaina koos.

Hommik uus...Veel üks öö...

Segi meil on hommikud ja öödkui karusellil.laulusalmid helisevad siisvaid mõtetes, niisegi meil on hommikud ja ööd,kui mõtlen sinu peale!Ma mõtlen sinu peale!Sa mõtled minu peale!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Ma mõtlen sinu peale de Lauris Reiniks. Ou les paroles du poème Ma mõtlen sinu peale. Lauris Reiniks Ma mõtlen sinu peale texte. Peut également être connu par son titre Ma motlen sinu peale (Lauris Reiniks) texte.