Ákos "Valami véget ért" paroles

Traduction vers:en

Valami véget ért

Forró betonon hasalokTávoli hang csak a gyászLassan lüktet egy érFellobog halkan a lázSima tenyér a hátamhoz érOh Csak játszik a szélTudom már messze vagy régBennem minden halk szavad él

Refrén: Halott virágok illatát nyögik a fákÉs megrázkódik a tájValami véget ért, valami fáj...

Ahogy fölém nő az éjÁlmodni nem hagy a vádHa becsukom fáradt szememTekinteted az arcomba vágSzemed tüzénél megvakulokDe lassan újra feljön a NapNélküled semmi vagyok

Refrén: Halott virágok illatát nyögik a fákÉs megrázkódik a tájValami véget ért, valami fáj......

Something Has Ended

I'm lying on the hot concrete,grief is just a distant sound,a vein is pulsing slowly,the fever is glowing quietly,soft palm is touching my back,oh the wind is just playing,I know you're far away,your every quiet word lives in me.

the trees are moaning the smell of dead flowers,and the landscape is shaking,something has ended, something hurts.

As the night is growing above methe blame doesn't let me dream,if I close my tired eyesyour look cuts my face,I go blind near to the fire of your eyes,but the sun will come up again soon,I am nothing without you.

the trees are moaning the smell of dead flowers,and the landscape is shaking,something has ended, something hurts.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Valami véget ért de Ákos. Ou les paroles du poème Valami véget ért. Ákos Valami véget ért texte. Peut également être connu par son titre Valami veget ert (Akos) texte.