Sancak "Bana Kendimi Ver" paroles

Traduction vers:deenru

Bana Kendimi Ver

Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana.Sana mı ona mı inanayım battım yalana.Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama.Bi de onu öperken de baktın ya bana.Sen, en pis hali nefretin.Huzuru beni düşünmeden kendine çektin.Bu masaya bir resmin az geldi.Dön de gururum yine bana ihanet etsin.

Bu evi, eşyaları bile sattırma bana.Bütün odaları sen ve kapandım odama.Kilidimi beynime vurup çektim kapıyı.İçeriye beni bile alan olmasa da, gel.Bana mutsuzmuş gibi bakma.İstanbul neresi diye bile sorma.Gidiyorum. Beni biliyorsun, duramam.Sırtıma koyduğun onlarca tonla.

Yine her gece kendini yazdırma bana.Bir bırak beni ona buna sordurmasana.Düşünme sen gidince öldüğümü falan.Tek derdim onunla uyuduğun zaman.İsterdim başkası kokunu bilmesin.Ya da bilmeseydim şimdi kimlesin.Bu daha zor, onu biliyorum, onu tanıyorum.Unutamıyorum..

Sonumu ecelden önce getirttirme bana.Garezim seni bana hiç unutturmamana.Kötüyüm bunu bile bile öldürme beni.Meleğim gibi bir gece sol yanıma gel.Bana düşmanmış gibi bakma.Ben yokken ne oldu diye sorma.Ölüyorum, bunu biliyorsun.Duramam, ömrüme koyduğun onlarca sonla.

Gidemem, canım burnuma gelse de ben.Yine herkesi kendim sandım.Ya adam olamam ya da ben olamam.Bana kendimi ver, git.Eğer bir umut varsa içinde, yüreğim avuçlarının içinde.Benim ol diyemem sana zorlama beni.Seni başkası her gece gözlüyorken.

Taladro:Dön diyemedim.Bir türlü canım özleyemedimÖnleyemedim ama gittiğin o geceyi,Gururu yıkıp da gel diyemedimBak, yine gözlerim parçalı bulutİstersen kapa parçamı, unutElimde neşter kesmeye hazırımİçimde son kalan o parçanı bulupUyuştur aşkını derine ver!Artık sana yenilemem!Git, gözüm görmesin o güzelliğiniYeniden sen diye delirememBana hak ver ya da al deş beniYanındakine ben kardeş dedimBen beni çıkarıyorum o dip kuyudanSen çek elini benden, kalleş seniAcıları üzerime siz saldınızEn büyük hatanız kör sandınızAma değilim!Siz ne anlarsınız?Elini ver bana bu son dansımızKahretsin yine terse bak!Doğadaki renklerim hep sanaSiyaha çalan penceremdeyim gölgeni izleyip her sabahBir gün de git bana yazdırmaYaralarım acıyor be bastırma!Onunla evdesin hergün, boynuna yapışıp azdırma!Dönülmüyor aşk binince inadaKaçıncı yok sayış ekleme bir dahaUzaktayım..Zaten seni sevmek eşitti en büyük günahaGözünde bal gibi suçluydumUlan aptal neyine borçluydumPeki dört yıla yakındır boş muydum?Onunla yatmak da hoş muyduSessizliğimize yenildik anneSustuğuma bakma gözüm hep kan be!Kendimi biledim şu uğurda her gün

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Bana Kendimi Ver de Sancak. Ou les paroles du poème Bana Kendimi Ver. Sancak Bana Kendimi Ver texte.