Leevi and the Leavings "Koko talvi kesämökillä" paroles

Traduction vers:en

Koko talvi kesämökillä

Jos pilkon pienemmiksi halotniillä lämmittää voin mökinKun saan kytkettyä valot seinääntöpseliä tökin käsikopelolla salaasiinä lapasetkin sulaaKoko saunamökki palaataas kun saatoin meidät pulaanOh no!

Miten voimme yli talven kestääMissä hitossa me hiukset pestäänPyykit sentään huuhdella voi laituriltaVai onko avanto ja järvi jäässäJa mihin ripustamme pakkassäässäLohduttoman pimeä on talvi-ilta

Kun sataa maahan ensilumitalvi totiseksi tekeeVaihdan polkupyörän kumit koiravaljakkoon tai rekeenJa jos lumipyry sakea tuiskuttelee sisäänPotkukelkalla voin hakea tarvikkeita lisääOh no!

Miten voimme yli talven kestää...

Sä nuokut pimeässä tuvassa kuin näkemättä ketäänVaikka ruokaakin on luvassa kun puuro lämmitetäänKirkkaan keltaista on kusi kun sen polunvarteen heittääei kai saalistava susi ehdi jälkiänsä peittääOh no!

Miten voimme yli talven kestää...

Niin lohduttoman pimeäulvon rakkani nimeä kuutamollakoko talven kesämökillävoi kuinka kiva on kanssasi vain kahden ollaÄlä lannistu Anja

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Koko talvi kesämökillä de Leevi and the Leavings. Ou les paroles du poème Koko talvi kesämökillä. Leevi and the Leavings Koko talvi kesämökillä texte. Peut également être connu par son titre Koko talvi kesamokilla (Leevi and the Leavings) texte.