Slavi Trifonov "No Mercy" paroles

Traduction vers:en

No Mercy

Пак не мога да спя, цяла нощ телевизия.Очакват се проливни дъждове във Киргизия.Във Щатите криза, а Исландия фалира,а защо така се случва, май никой не разбира.Гледам стари филми, слушам стари парчета,не е ли вече време за промяна на сюжета?По-добре да си лягам, че стана време за ставане -такива са рисковете на живото предаване.Не се ебавайте с нас, щото който ни закача,после не успява да се върне във мача.Скапана държава, некадърни политици,насериозно са се взели и не понасят бъзици.Отпуснали са задници във тежки кресла,въобще не подозират, че ги чака тесла.Кой каква кола си купил, кой коя решил да чука...Време е някой да изхвърли боклука!

ПРИПЕВ:Един се забавлява,а друг се отегчаваот тоя тъп карнавал.А времето минава,животът продължава,защото всеки ден е бал.

Навсякъде е пълно с, хора жадни за слава,готови са на всичко, а дали си заслужава?Измислени хора се представят за елит,всичките са преживели мозъчен фалит.Говорят надуто и се правят на тежки.Тъпанари, облечени в маркови дрешки.Живеят без грижи и без притеснения,правят нещата с леки движения.

Общество от парцали и безкрайни скандали,във които са намесени все същите педали.Няма край тоя шибан светски живот,във който звезда става всеки идиот.И няма да престанат да се правят на важни,и няма да престанат да играят на влажни.Но на никой не му дреме и на никой не му пука...Време е някой да изхвърли боклука!

ПРИПЕВ:Един се забавлява,а друг се отегчаваот тоя тъп карнавал.А времето минава,животът продължава...Защото всеки ден е бал.

Когато падне нощта, излизат кухите лейки,в лицата приличат на скръбни жалейки.Гърдите - силиконови, краката им - шпиц,живеят във някакъв много тъп виц.Преспали са вече със всички модни пичове,от толкова секс са развили яки бричове.И са много нещастни, и умират от скука...Време е някой да изхвърли боклука!Време е някой да изхвърли боклука!

ПРИПЕВ:Един се забавлява,а друг се отегчаваот тоя тъп карнавал.А времето минава,животът продължава...Защото всеки ден е бал.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson No Mercy de Slavi Trifonov. Ou les paroles du poème No Mercy. Slavi Trifonov No Mercy texte.