Tankcsapda "Köpök Rátok" paroles

Traduction vers:en

Köpök Rátok

Ha a szívemet átszúrnám, ha a fejembe golyót eresztenékHa megölném magam a színpadon, talán az se lenne elégHa ugranék és a fejem a lábaid előtt loccsanna szét,Akkor is annyit mondanál, hogy megjátssza az eszétBiztos eladta magát, biztos megvette a halálEzentúl nem lesz lakat a számon, ezentúl bárki, ha megtalálAnnak a saját fegyverével intézem el a képétNe akarj velem háborút, inkább őrizd meg a békétŐrizz meg!

Lassan mindenki jobban tud már nálam mindent rólam, hogyA lelkem az ördögé lett és hogy a régi énem hol vanLassan mindenki jobban tud már rólam mindent nálam, énKöpök rátok, nesztek, itt van a véres nyálamMennyi nyomorult patkány, mennyi szánalmas féregA sötétben haldokoltok közben én a Fényben élekMennyi szánalmas patkány várja végre a vérem végétNe akarj velem háborút, inkább őrizd meg a békétŐrizz meg!

Nem vagyok angyal, látod a fejemenSemmilyen glória nincsenDe az ördögtől sem kértem azt, hogyBármiben is segítsenNincsen szárnyam, nincsen szarvamEmbernek szültek,De ott maradnak a szarban mind,Akik ellenem készülnek

Mennyi szánalmas patkányMennyi nyomorult féregMennyi szánalmas patkányMennyi nyomorult kis féreg...A sötétben haldokoltok közbenÉn a Fényben élekTi a sötétben haldokoltok, közben látodÉn meg a Fényben élek

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Köpök Rátok de Tankcsapda. Ou les paroles du poème Köpök Rátok. Tankcsapda Köpök Rátok texte. Peut également être connu par son titre Kopok Ratok (Tankcsapda) texte.