Karel Kryl "Demokracie" paroles

Traduction vers:de

Demokracie

Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou:ti, kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou,ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce,a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce.Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce,a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce.

Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky,brbláme spolu u píva, jak brblali jsme vždycky,farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky,my nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky.farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky,my nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky.

Demokracie zavládla, zpívá nám Gott i Walda,zbaštíme sóju bez sádla u strejdy McDonalda,král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem,pod střechou jedné partaje se u koryta sejdem.král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem,pod střechou jedné partaje se u koryta sejdem.

Demokracie panuje od Aše po Humenné,samet i něha v pánu je a zuby vylomené,Dali nám nové postroje a, ač nás chomout pálí,zaujímáme postoje, místo abychom stáli.Dali nám nové postroje a, ač nás chomout pálí,zaujímáme postoje, místo abychom stáli.

Demokracie dozrává do žaludečních vředů,bez poctivosti, bez práva a hlavně bez ohledů,a je to mýlka soukromá, snad z optického klamu,že místo srdce břicho má a místo duše tlamu.A je to mýlka soukromá, snad z optického klamu,že místo srdce břicho má a místo duše tlamu.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Demokracie de Karel Kryl. Ou les paroles du poème Demokracie. Karel Kryl Demokracie texte.