No Name "Lúčenie" paroles

Traduction vers:en

Lúčenie

ako prvé ma naučili mávaťpre človeka aký smutný zvyk.som rád, že Ty tým zvykom odolávaš,mávanie meníme za výkrik.

to iba nesmelí šepkajú svoje mená,lúčenie prislúcha im, ale nie nám.zakaždým, keď sa s Tebou lúčim,ten istý smútok moje oči zakalí.tak predstavím si, že sme vo snea kým si preč len akoby sme zaspali.

to iba nesmelí šepkajú svoje mená,lúčenie prislúcha im, ale nie nám.

vlasy ti vezmem poza ramenáa skúsim nato prísťčo lúčenie znamenáči nás to rozdelí, či spojí zas,posledné za to dám, len ak prídeš včas.

a tak na rozlúčku vlasy si prehoď poza ramená.spravím Ti vrkoč, aký vo svete niet.a ty zatiaľ hádaj, čo to znamená,keď muži plačú miesto slov a viet.

to iba nesmelí šepkajú svoje mená,lúčenie prislúcha im, ale nie nám.

vlasy ti vezmem poza ramenáa skúsim nato prísť, čo lúčenie znamená.či nás to rozdelí, či spojí zas,posledné za to dám, len ak prídeš včas.

myslím na to, keď si len vo vlasoch odetáa kto Ti vlasy, keď nie si so mnou zapletá.

vlasy Ti vezmem poza ramenáa skúsim nato prísť, čo lúčenie znamená.či nás to rozdelí, či spojí zas,posledné za to dám, len ak prídeš včas.vlasy Ti vezmem poza ramenáa skúsim nato prísť, čo muž vie o ženách.vlasy Ti zapletám v pramenea skúsim na to prísť, čo muž vie o žene

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Lúčenie de No Name. Ou les paroles du poème Lúčenie. No Name Lúčenie texte. Peut également être connu par son titre Lučenie (No Name) texte.