Kristína "Vianočná jahoda" paroles

Vianočná jahoda

Nič nespadne z neba len tak, ani jahoda,A keď spadne, bola za tým zrejme náhoda.Nič nespadne z neba, len vo vločkách vianočných,Objaví sa zrazu zázrak, zázrak polnočný.

Tak začni, hviezdy zažniChýbali mi zatiaľ v snoch,Tak začni a ten vesmír prázdnyZmeň na miesto pre nás dvoch,miesto pre nás dvoch.

Tak už je to napísané biele na bielom (biele na bielom),že kráčame cestou k sebe v stopách anjelovLáska ta sa nemýli a našla si aj nása možno si vybrala ten najnajlepši čas

Tak začni, hviezdy zažnichýbali mi zatiaľ v snoch,Tak začni a ten prázdny vesmírzmeň na miesto pre nás dvoch, dvoch.Sme vtáci ktorý letia,A ja mám pocit ľahkých nôh,tak zažni, zažni moje hviezdyveď láska, láska vždy chce dvoch,láska vždy chce dvoch.

Teplo starých Vianoc, zohreje aj násv tom bláznivom zhone sveta šancu nájsť ma máš,šancu nájsť ma máš.

Ref: Tak začni, hviezdy zažnichýbali mi zatiaľ v snoch,Tak zažni, zažni moje hviezdy, veď láska,láska vždy chce dvoch,láska vždy chce dvoch,láska vždy chce dvoch (ooou)vždy chce dvoch (uuuh)láska vždy chce dvoch.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Vianočná jahoda de Kristína. Ou les paroles du poème Vianočná jahoda. Kristína Vianočná jahoda texte. Peut également être connu par son titre Vianočna jahoda (Kristina) texte.