Aladdin (OST) "Prinssi Ali [Prince Ali]" paroles

Traduction vers:en

Prinssi Ali [Prince Ali]

[Saattue:]Hei, hei, se on AliKuulkaa, se on Ali

[Henki:]Hei, tämä ei tule toistumaanOn uus tilaisuus, tule kohtaamaanSiis tuu, kaikki prinssin nähdä haluaaHuuda! Taputa! Soita rumpuja!Nyt sankari saapuu maan!

On Ali prinssimme siis, Ali AbabwaPolvilleen kunniakseen käyn minäkinJo saapukaa katsomaan, yhdessä kumartakaa,Kun prinssimme suurin saapuvi loistossaan

On Ali mahtavin siis, Ali AbabwaVoimakkain, lihaksikkain, juttu on niinTaltutti miekkansa tuo roistoista ilkeimmät nuoSiis kelle maljani juon, prinssi Ali

[Saattue:]Kamelitkin on prinssillä kultaa

[Henki:]Miltä näyttää Tyyne?

[Saattue:]Riikinkukkonsa on purppuraa

[Henki:]Ihana tommonen, hienot sulat

Eläintarhaa et hämmästy turhaanSe hänellä on uskomaton,Se on mahtava loistossaan!

On Ali komeakin, Ali Ababwa(Ja nää tytöt tätä miestä haikaa)(Naiset maailman kaikki yhtäaikaa)Fysiikkaa ihastelkaa, käy sydämiin(Edes katse tälle sydämelle suokaa)

Saa huntua raottaa(Kaiken saa hän, ihmemies tuo suurin)Katseellaan kun tavoittaa(Sydäntäni halajaa sen kuulin)Sydäntäsi hajottaa prinssi Ali(Vie mut pois, mun sydämeni nyt taas huokaa)

[Saattue:]Persian valkeita apinoita(On apinoita, valkeita noita)Antaa katsella köyhienkin(Antelias, hän on niin)Orjia on ja palvelijoita(Kiitollisia)He myös kumartaa ja rakastaa,Uskolliseksi tunnettiin heidätkinJa Ali!

[Henki:]On Ali romanttisin, Ali AbabwaPrinsessan kaunehimman halusi niinJa siksi prinssi Ali näin marssi hän palatsiin

[Saattue:]Kun elefantteja laamat kantaaKarhut, leijonat, torvet puhaltaaSuuret fakiirit, kokit, leipuritLinnut puhuvatkinPrinssin ne on, Alin!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Prinssi Ali [Prince Ali] de Aladdin (OST). Ou les paroles du poème Prinssi Ali [Prince Ali]. Aladdin (OST) Prinssi Ali [Prince Ali] texte. Peut également être connu par son titre Prinssi Ali Prince Ali (Aladdin OST) texte.