BrainStorm "Viņa dzīvo zemāk" paroles

Traduction vers:ru

Viņa dzīvo zemāk

Istabā tikai pārvalks un segas.Viss samests stūrī un liekas tik baiss.Svaigs gaiss, ko nemanot ieelpo krūtīs šodien rādās tikliegs kā sniegs, ko vasarās nomaina pērkons un lietus.Vien tas, kas mierina un balstadod spēku dzīvot ir pārliecība, kaviņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemāk.

Viņa nezin ne krievu, ne vācu. Viņa nezin nekoUn sienas, kas to apskauj jau 20 gadus kā necaursitamsmūris nemainās nemaz. Tik maz ko no viņas var prasīt.Vel mazāk viņa var atbildēt. Tikai neprātīgās acis kāvisu saprasdamas saka:''es samierinos!''

viņa dzīvozemāk

viņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemāk.

Un tomērviņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemāk.

Es neesmu rezējis viņu gadu vai divus, vai piecus, vaidivdesmit trīs. Mainās adreses, ielas, pilsētas,valstis, planētas, visums, telpa un laiks.

Svaigsgaiss, ko nemanot ieelpo krūtīs atkal rādās tik liegs.Vien tas , kas mierina un balsata, dod spēku dzīvot iratmiņas, ka

viņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemākjā, viņa dzīvo zemāk.viņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemāk.viņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemākviņa dzīvo zemāk.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Viņa dzīvo zemāk de BrainStorm. Ou les paroles du poème Viņa dzīvo zemāk. BrainStorm Viņa dzīvo zemāk texte.