Giorgos Alkaios "Ama de se do (Άμα δε σε δω)" paroles

Traduction vers:cadeenesitplrutr

Ama de se do (Άμα δε σε δω)

Τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα σ' αγαπώτίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα σ' αγαπώάμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ,άμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ.

Κράτησα τη μυρωδιά σου να 'χω φυλαχτόκράτησα τη μυρωδιά σου να 'χω φυλαχτόάμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ,άμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ.

Άσε με στα μάτια σου για πάντα να χαθώάσε με στα μάτια σου για πάντα να χαθώάμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ,άμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα σ' αγαπώμη μ' αφήνεις άλλο μόνο σε παρακαλώάμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ,άμα δε σε δω, άμα δε σε δω, άμα δε σε δω θα τρελαθώ.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Ama de se do (Άμα δε σε δω) de Giorgos Alkaios. Ou les paroles du poème Ama de se do (Άμα δε σε δω). Giorgos Alkaios Ama de se do (Άμα δε σε δω) texte. Peut également être connu par son titre Ama de se do Άma de se do (Giorgos Alkaios) texte.