12os pithikos "Pseftika idola | Ψεύτικα Είδωλα" paroles

Traduction vers:en

Pseftika idola | Ψεύτικα Είδωλα

Ανοίγοντας τα μάτια σου, και βλέποντας στον καθρέφτηΑντικρίζεις ένα είδωλοΚαι ελπίζω να αντικατοπτρίζει, αυτό που πραγματηκα είσαι..Όχι αυτό που θέλουνε οι άλλοι να είσαι..Όχι άλλα ψεύτικα Είδωλα

Μέρες κρύεςΤο συναισθημα παγώνει όλοι ζούνε μαζίΜα νιώθουνε τόσο μόνοιΒάλ'τα χέρια στο τιμόνι ο γκρεμός ζυγώνειH γνώσει λυτρώνει.. Μα η άγνοια σκοτώνει!Γι'αυτό, δες το είναι σου, μείνε στο σήμα σουΣήκωσε τα μάτια σου, άνοιξε το βήμα σου!EEEEH!! Κοπέλια!! Στον καθρέφτη μπροστάΒγάλ'την μάσκα, σήμερα βλέπουμε καθαρά.Δεν σε κάνει όμορφη όλο αυτό το βάψιμοΕίναι πιο κοντά στο ψεύτικο άρα ποιο κοντά στο άσχημο!Μη λερώνεις την ψυχή σου εν γνώσει σου με βίαΠριν τη γυναίκα υπάρχει το παιδί και η εφηβεία!

Γιαυτό δεν είναι ΟΚ το να πηδιέσαι με αγνώστουςΝα σέβεσαι τον εαυτό σου την αλήθεια δωςτους!Σεβασμός σημαίνει φως, μα θέλει σκοτάδιΚαι σε τυφλώνουνε τα καλλυντικα σου και αυτό το βράδυΠου να πάρει δε πρέπει να χάνεται η αθωότηταΈχεις πρότυπα που καλύπτουν την δυσοσμία με αρώματαΚανείς Sex με σώματα, δεν θυμασαι ονόματαΔιαλέγεις γκρίζο ενώ έξω υπάρχουν τόσα χρώματα

Άλλο ένα κοπάδι από μεθυσμένα προβαταΕνώνουν τα κορμιά τους και απόψε στα χαρακώματαΦώτα, μαγαζιά, Glamour συμπεριφοραΤο αλκοόλ βοηθά να κρατάς τα πόδια σου ανοιχτάΖεις σε περιοδικά, είσαι προϊόν διαφήμισηςΣου μάθανε να'σαι ον, χαμηλής αυτοεκτίμησηςΕίσαι όμορφη ? Κοντή ? Λεπτή ? Διαφορετική ?Καν'τους να σε βλέπουν σαν θηλυκό, όχι σαν μουνί!!

Τα μπράτσα δεν κάνουν τον άνδραΟύτε οι γόβες την πουτάναΜα αν φέρεσαι σαν πουτάνα θέλεις δίπλα τέτοιο άνδραΘέλεις να'χει φήμη, τα πάντα.. η έστω φράγκαΓια να μη νιώθεις κι εσύ ένα τίποτα στα 30!

Οπα! Sorry!! μίζερη λογική, μίζερο story! Sorry!Μα δε θα με πείσετε με το ζόριΓιατί αγαπάς τον κώλο σου, χαραμίζεις τον χρόνο σου,Και κλαίγεσαι στο Facebook τον καινούργιο ψυχολόγο σουΣπάσε την βιτρίνα του ιντερνετικού προφίλ σουΜπας και νιώσεις επιτέλους κάτι όμορφο στην ζωή σουΔεν ζεις σε παραμύθι, και ο πρίγκιπας δεν θα'ρθειΗ ζωή πέρα απ' τα ψεύτικα τους είδωλα υπάρχει!!

Δεν έχουνΔεν έχουνΔεν έχουν όλοι πράσινα μάτια ή μπλεΔεν είναι όλοι το ίδιο όμορφοι στον κόσμο, αδερφέΟμορφιά! Λέξη υποκειμενική δηλαδήΓωνιά οπτική σε όψη έσω και εξωτερικήΑς μην κοροϊδευόμαστε, αντικειμενικάΜετράει η εμφάνιση, μη την μετατρέπεις σε μάχη άνισηΑν δεν έχεις αυτά που έχουν οι άλλοι δεν είσαι ανίκανοςΜε όνομα ψυχή, χαμόγελο, να'σαι περήφανος!

Μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι γιατίΗ αλήθεια και το λάδι ανεβαίνουν στην κορυφήΔεν με ενδιαφέρει το πόσες γαμάς! Πόσα κονομάς!Εδώ παλεύουμε μεγάλε, μάλλον δεν είσαι με'μας!

Σημειώνεις αριθμό και ονοματα απ'όσες πηδάςΤο γλεντάς.. Μα το κενό μέσα σου δεν γεμίζει!Δουλεύεις για να βγάλει γούστα ένα τρελό μουνίΚαι το άλλο πρωί δεν έχεις να αγορασεις ούτε ψωμί!Και είναι κρίμα, μόνο για την βιτρίναΠου η ομορφιά στα μάτια τον ανθρωπωνΜεταφράζεται σε χρημαΤο αμάξι σου κοστίζει, τον εγωισμό σου χτιζειΤο προφίλ του φραγκάτου γαμάτου τύπου σε σαπίζει!

Νομίζει! Νομίζουν! Τα νομίσματα στην τράπεζα.Για να φτιαξουνε είδωλα πάλι βρήκανε πάτημαΒλέπεις είναι της μόδας να φαίνεσαι σαν αλήτηςΜα με μούσια, τατουάζ και κοιλιακούς δεν με πειθεις!Επίσης, δεν είσαι μάγκας επειδη αλητεύειςΕπειδη καπνίζεις, πίνεις, επειδη δέρνεις η κλέβεις!ΑΝΆΘΕΜΑ! Μπορεί να μπλέξεις άσχημαΜείνε μακριά από τα ναρκωτικάΘα σε φάν σε μικρό διάστημα!!

Και σίγουρα δεν είναι μαγκιά να καπνίζεις χόρτοΑν σε κάνει χαζό η σε κρατάει πίσω ΚΌΦΤΩ!Αγάπησε κάθε τι δικό σουΜες στο μυαλό σου, συγκεντρώσουΓια το καλό σου να' σαι ο εαυτός σου!Μάγκας είναι αυτός που στηρίζει πάντα το λόγο τουΣτηρίζει ο,τι αγαπάει, όχι μόνο τον κώλο του!

Δεν είσαι κατώτερος επειδή είσαι πιο φτωχόςΕπειδή δεν έχεις μαλλιά η επειδή είσαι πιο χοντρός!Ψάχνεις το δίκιο σου? Χάνεις τον ύπνο σου?Αν δεν είσαι εσύ καλά πως θα είναι οι άλλοι γύρω σου?Άνοιξε τα μάτια σου άνοιξε την καρδιά σουΚαι σπάσε τα ψεύτικα είδωλα που έχτισε η γενιά σου!!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Pseftika idola | Ψεύτικα Είδωλα de 12os pithikos. Ou les paroles du poème Pseftika idola | Ψεύτικα Είδωλα. 12os pithikos Pseftika idola | Ψεύτικα Είδωλα texte. Peut également être connu par son titre Pseftika idola Pseytika Eidola (12os pithikos) texte.