12os pithikos "Ola Tha Pane Kala | Όλα Θα Πάνε Καλά" paroles

Ola Tha Pane Kala | Όλα Θα Πάνε Καλά

Έρχοωται μέρες και μέρες αδερφή και αδερφέ,Μέρες που δεν μπορείς να κοιμηθείς και οχι απο τον καφέ.Απο τα προβλήματα που έβαλες στο μυαλό σου ναι,Γιατί η ζωή ειναι παιχνίδι και για κάποιους ειναι σικέ!Κάντους στην άκρη,κάντους πέρα,πως να στο πω;Δεν αξίζει, το λέω και στον ίδιο μου τον εαυτό.Είναι η αλήθεια και μόνο με αυτή τα βγάζω πέρα,Το κεφάλι ψηλά για ονι αγαπάς, Καλημέρα!Γιαυτό σφίξε την γροθιά,σφίξε τα δόντια σου γερά,Πάρτα πάνω σου ειλικρινά ποτέ δεν είναι αργά.Πίστεψε στον εαυτό σου και βλές απο τα σκοτεινά,Σύννεφα που σου έχουνε μαυρίσει την καρδιά.Βαρέθηκα το μίσος, βαρέθηκα την βροχή,Βαρέθηκα τον πόνο... θέλω λίγη μουσική.Θέλω αγάπη, αγάπη αληθινή οχι απάτη,Θέλω τροφή για την ψυχή, οχι μόνο για το κρεβάτι.

Αλάτι και πιπέρι η ζωή σε κάθε σχέση,Ο Χρήστος είχε δίκιο αργά ή γρήγορά θα σε πονέσει,Θα πέσεις χαμηλά ακρώς εγωιστικάΠόσο αξίζει τελικά να τα κρατάς όλα αυτά;Δώσε μια και ας πάει στο διάολο και τράβα μπροστά.Ρίξε την μαύρη πέτρα πίσω σου και πάμε δυνατά,Χαμογέλα το μόωο που έχει μείνει είναι η τρέλα!Βγάλε όση μπορείς μην το σκεφτείς κοντά μου έλα.Είτε είσαι άντρας είτε είσαι κοπέλαΔεν θέλω άλλους ανθρώπουςπου αντί για ψυχές έχουν μπουρδέλα.

Κι αν πέσεις και δακρύσεις και ληγίσεις και χτυπήσεις τότε τι;Όλα θα πάνε καλά!Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου και να χαμογελάς και τότε τι;Όλα θα πάνε καλά,Κοίτα να φαίρεσαι σωστά για να σου φαίρονται σωστά και τότε τι;Όλα θα πάνε καλά (x4)

Εντάξει, έκανες λάθη είτε λίγα είτε πολλά,Μα τα λάθη είωαι ανθρώπινα και καθημερινάΜια συγνώμη, βλέπεις ποτέ δεν έκανε κακό,Αρκεί να τα βρείς με τον ίδιο σου τον εαυτό,Παρεξηγήσεις, προβλήματα, που δεν βρέθηκαν λύσεις,Πληγώθηκες και πόνεσες να τα αντιμετωπίσεις.Μα πως μπορείς κάτι χαραγμένο να το σβήσεις;Πρέπει να βρείς την δύναμη για να το κουβαλήσεις!Επίσης αν έδωσες πολλά και πήρες λίγα δεν πειράζειΤροχός ειναι, γυρίζει και μοιράζει.Η ζωή αλλάζει, γι'αυτό σε τρομάζει κάνε χάζιΠάρε μια βαθιά ανάσα ...και πάτα γκάζι!Ο κακός εαυτός μου είναι ο χειρότερος εχθρός μουΤον συναντάω οταν ξαφνικά χάνω το φως μουΚαι είμα μόνος μου και αυτο είναι ο φόβος μουΚαι μόνο γιατρικό οι φίλοι και ο χρόνος μου

Η μουσική μου πνοή μου ζωή και εκφρασή μουΚαι δική σου,αφού η φωνή μου έγινε φωνή σου,Θυμήσου και ψάξε την χαμέωη δύναμη σουΠάνε βράδια που είναι αύπνος χαλάρωσε,κοιμήσου.Βγάλε επιτέλους το βάρος απο την ψυχή σουΠάτα γερά και σταθερά και πιες στην νέα αρχή σου,Στην υγειά σου σε εσένα και σε όσους είναι κοντά σουΣτις λύπες,στις χαρές και στα ψυχολογικά σου,Φαντάσου πως θα'ταν ο κόσμος χωρίς αυτούς?Μην αφήσεις άλλες σκέφεις να σε τρώνε ρε μ'ακούς? Χαμογέλα!Ψιτ εϊ! Χαμογέλα!

Και αν πέσεις και δακρύσεις και λυγίσεις και χτυπήσεις τότε τι;Όλα θα πάνε καλά,Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου και να χαμογελάς και τότε τι;Όλα θα πάνε καλά!Κοίτα να φαίρεσαι σωστά για να σου φαίρονται σωστά και τότε τι;Όλα θα πάνε καλά (x4)

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Ola Tha Pane Kala | Όλα Θα Πάνε Καλά de 12os pithikos. Ou les paroles du poème Ola Tha Pane Kala | Όλα Θα Πάνε Καλά. 12os pithikos Ola Tha Pane Kala | Όλα Θα Πάνε Καλά texte. Peut également être connu par son titre Ola Tha Pane Kala Όla Tha Pane Kala (12os pithikos) texte.