Mikael Gabriel "Meijän äijii" paroles

Traduction vers:en

Meijän äijii

Meitsin jäbät pitää bäkkiine jotka huutelee laitetaan säkkiiMTV ja lähinnä Rähinää mä reppaan (RÄHINÄ!)siin menee vähintää kaks sekkaaet saadaan mun jengii baarii ineeja jokane pääsee jotai daamii imeemeille kaikki o ilmastajos se maksaa nii se ei oo kii hinnastasiin tiskil on hyvä olla jurrisfrendit kattoo mun perää tunninja sit laittaa taxii eikä anna mun ajaamä tsiigaan ikkunasta ku se hakkaa kuvaajaapaparazzi, jätkii 102joten kandee mennä matalaksi ku me tullaaja siellä mä teen tän mis kasvaa mun puutää on mun "kruuples"

hei portsari päästä ne inee ei me tultu aiheuttaa ongelmiinää on meijän äijii, nää on meijän äijiijos pyydät mut jatkoille sunkaa nii nää äijät tulee aina munkaanää on meijän äijii, nää on meijän äijii

UNIIKKI:(c'mon)meitsin jäbät pitää bäkkiiluulet saanes enää et nää muuta ku tähtiiku astutaa sisää neidit kastuu vaa lisääja ei me oteta vastuuta mistääpuhuu muka iha hullui äijiinää bönät rysää vippii ku hulluil päiviljeejee mä taidan päästä saatilleja ruman sait, kickin saa villevaan sille ja tälle krikillevaik oltas viihde-elokuvis tullaa sun silmillemeit on fille, kunde, stönä seka maiseriiei pääse eroo vaikka vaihtas maisemiishii, pienet pojat isot movesitdream team, Gussi kaks bulssii (ihasama)ihan penkillää, hyvä henki täälalotettii pohjalt nyt koko vitun jengi tää..

kertosäe

MIKAEL GABRIEL:meit on tähtii, futareit ja lätkäpelaajiiräppäreit ja roistoi ku astutaa baariijengi piirittää ja alkaa pillittääku mä oon kuulemma nii söpö nää rillit päästulee kysyy jotai nimmariipysäyttää keskel katuu ku ajan fillariitai vedän lounaan mun jengin kaaälä sillo kysy mua kuvaan Jennin kaa (aa)meil on lahko päälbombei pöytää ahko jäältai raakana (aa)jos ei nuppi mee sekasin nii johan nyt on saatanariisii ja Luoma soittaa räppii lisäämehti hoitaa meijät Blackii sisäävaro! muijas haluu heruttaatää on mun crew, kuka pitää sun selustaa?

kertosäe

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Meijän äijii de Mikael Gabriel. Ou les paroles du poème Meijän äijii. Mikael Gabriel Meijän äijii texte. Peut également être connu par son titre Meijan aijii (Mikael Gabriel) texte.