Håkan Hellström "Magiskt, men tragiskt" paroles

Traduction vers:en

Magiskt, men tragiskt

Alla drömmer om fåglar även du även jag. Plötsligt hamnarman väl under en spårvagn. För Vasastan är somChinatown. Och jag dansar med en flicka. Hon dansar mejgalen. Sen dansar hon med Rickard. På trottoaren. Menvarför är vi inte fler. Och det är bara du som ler. Det måste vanåt fel på er.

För inget är logiskt. För att ingenting är magiskt. Och det ärså tragiskt. Så jag springer tillbaks till dig.

Behöver lite kärlek från fel sort. Och sympatier från fel håll.Behöver lite kärlek från fel sort. Och sympatier från fel håll.Behöver lite kärlek från fel sort. Och sympatier från fel håll.Behöver lite kärlek från fel sort. Och sympatier från fel håll!

Inget är logiskt. Inget är magiskt. Och det är så tragiskt. Så jag springer tillbaks till dig!Inget är logiskt. Och inget är romantiskt. Och det är så tragiskt, så jag springer tillbakstill dig!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Magiskt, men tragiskt de Håkan Hellström. Ou les paroles du poème Magiskt, men tragiskt. Håkan Hellström Magiskt, men tragiskt texte. Peut également être connu par son titre Magiskt men tragiskt (Hakan Hellstrom) texte.