Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Poni "Të dua" paroles

Traduction vers: EN DE RO

Sbesoja se një ditë vetëm do jetoja
Dhe një fjalë nga afër sdo ta thoja
Ty që të doja shumë!

E dija se pa ty gjithëmon vetëm do fleja
Dhe nga i ftohti gjithëmon do të ngrija
E vetme kam lindur
E vetme do vdes pa ty!!!

Ref. Përsëritet:
Të dua , po vuaj çdo natë pa ty - 2x
Po vuaj dhe qajë vetëm se të dua ty!!!

i didn't believe i would live alone one day
and that i wouldn't speak to you when i was by your side
you, the one i loved so much

i though that i would sleep without you
and that i would freeze from the cold
i have been born alone
and i will die alone without you

Ref. Përsëritet:
i love you, but i suffer each night without you
i suffer and cry only 'cause i love you