Dzhena "Plache se za mazhe / Плаче се за мъже" paroles

Traduction vers:ensrtr

Plache se za mazhe / Плаче се за мъже

Видя ли колко много хора могат да блестят,но само под определен, единствен ъгъл.И ако този ъгъл само малко променя -изведнъж разбираш колко си се лъгал.Така и аз ужасно многос тебе съм се лъгала,за чисто злато всяка твоя думасъм приемала до днес.Не си човека, за когото дълго съм те ималаи плаче ми се, но чуй ме:

Плаче се за мъже три дни, не и повече,но след теб още днес към четвъртия ще мина.Плаче се за мъже, но за тези с сърце,бърках се досега, че във теб такова има.

Не ми е лесно, както лесно е за теб това -едно да мисля, а пък друго да изричам...Печели явно само, който се държи такаи за това се уча днес на тебе да приличам.Като жена целувам пак,но разсъждавам като мъж,сега съм с теб, но утре могада си тръгна изведнъж.Не ме е страх и по-добре обидитезадръж за теб, аз вече си знам цената.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Plache se za mazhe / Плаче се за мъже de Dzhena. Ou les paroles du poème Plache se za mazhe / Плаче се за мъже. Dzhena Plache se za mazhe / Плаче се за мъже texte. Peut également être connu par son titre Plache se za mazhe - Plache se za mzhe (Dzhena) texte.