Eleonora Zouganeli "Ipa stous filous mou[Είπα στους φίλους μου]" paroles

Traduction vers:en

Ipa stous filous mou[Είπα στους φίλους μου]

Είπα στους φίλους μου για σέναπως θα σε κλέψω για ένα βράδυπως θα σε φέρω στα νερά μουνα κοιμηθούμε στο σκοτάδιμα δεν τους είπα την αλήθεια,είναι ό,τι λέω από συνήθεια.

Είπα μαζί σου θα γλεντήσω,θα σε πλανέψω για μια νύχτα,θα σου αδειάσω τον εαυτό μουμετά ένα γεια για καληνύχταμα δεν τους είπα την αλήθεια,είναι ό,τι λέω από συνήθεια..

Μα εσύ μου είπες δε τρομάζεις,ότι στο μαύρο βλέπεις χρώμακι εγώ που είδα ν' ανασταίνειςτο ταραγμένο μου το σώμα

Ούτε που ξέρω τ' όνομά σου,πώς ταξιδεύεις τις αισθήσειςξέρω μονάχα πως δικιά μουσε είχα πριν να μ' αποκτήσεις..

Είπα στους φίλους μου για σέναπως θα σε κλέψω για ένα βράδυπως θα σε φέρω στα νερά μουνα κοιμηθούμε στο σκοτάδιμα δεν τους είπα την αλήθειαείναι ό,τι λέω από συνήθεια..

Είπα σε σένα που ήσουν ξένοςπως όλα στέρεψαν σε μέναπως με στοιχειώσαν οι αγάπεςμες το μυαλό γίναν έναμα δεν τους είπα την αλήθειαείναι ό,τι λέω από συνήθεια..

Μα εσύ μου είπες δε τρομάζειςότι στο μαύρο βλέπεις χρώμακι εγώ που είδα ν' ανασταίνειςτο ταραγμένο μου το σώμα.

Ούτε που ξέρω τ΄όνομά σουπώς ταξιδεύεις τις αισθήσειςξέρω μονάχα πως δικιά μουσε είχα πριν να μ' αποκτήσεις..

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Ipa stous filous mou[Είπα στους φίλους μου] de Eleonora Zouganeli. Ou les paroles du poème Ipa stous filous mou[Είπα στους φίλους μου]. Eleonora Zouganeli Ipa stous filous mou[Είπα στους φίλους μου] texte. Peut également être connu par son titre Ipa stous filous mouEipa stous philous mou (Eleonora Zouganeli) texte.