Stavento "Hey Hop" paroles

Traduction vers:en

Hey Hop

Βυθίζομαι δεν πνίγομαι δεν ξέρω να υποκρίνομαι,αυτό που είμαι φαίνομαι γι’ αυτό συχνά και καίγομαι.Δεν έμαθα να στέκομαι, δεν ξέρω πώς να φέρομαιαπ’ τον βορά σας έρχομαι και στην κορφή κανέλα.ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ, ΓΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΑΜοίραζε ο θεός μυαλά και κράταγα ομπρελάβγήκα στα ανοιχτά μα ήταν τρύπια η σαμπρέλα.Βρέθηκα στα κυκλώματα που αλλάζουν όλο χρώματαφαίνονται πολύ όμορφα μα κρύβουν περιττώματα.Για μόστρα έχουν στόματα μπροστά βγάζουν αρώματασε ξεγελούν γιατί, ρόλο παίζουν τα ονόματα.Μα εγώ ο φτωχός δεν ήξερα τα έμαθα όλα ύστεραείπα να πάω μακρύτερα τ’ όνειρο που πρωτύτερα.Το ζωναν ράμφη μυτερά το στέλνανε βαθύτεραδεν ήξεραν πως του έφτιαξα υδρόβια τα κύτταρα.Γι’ αυτό λοιπόν δεν πνίγεται πνιγμένο όσοι το θέλετεεσείς που ενδιαφέρεστε και δεν το εκμεταλλεύεστε.Μια τζούρα του σας έδωσα για να χετε να χαίρεστεαπό ουσία δεν ξέρετε είστε μόνο του φαίνεστε.

HEY-HOP HEY-HOPΜάνα μου έπεσα κάτω, τώρα να μην ανησυχείς δεν πάει παρακάτωHEY-HOP HEY-HOPΠες ότι ήταν μπόρα, ραδιοκύματα με στέλνουνε σ’ ολη την χώρα.

Η αλήθεια είναι πικράθηκα από όλους κι όλα χάθηκαμου κρύψανε τον ήλιο το αποτέλεσμα μαράθηκα.Στο χώμα κοντοστάθηκα ανάσα πήρα βάλθηκαπείσμωσα κι αποφάσισα στόματα να βουλώσω.ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ, ΑΝΗΣΥΧΟ ΜΟΥ ΑΛΑΝΙΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.Και χάνοι που ένα βρακί μονάχα φτάνεινα τους κάνει να ξεχάσουνε όνομα και λιμάνι.Δεν παίζει παρεξήγηση μιλάω συγκεκριμένααυτοί που είναι το πιασαν, τους χτύπησα στην φτέρνα.ΚΕΡΝΑ, ΚΕΡΝΑ, ΚΕΡΝΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΕΡΝΑΕσύ όμορφα θα γερνάς για δεν αλλάζεις δέρμακι ακόμα δεν κατάντησες σαν άλλους άδεια στέρνα.Ξέρνα, όσες μπορείς δικαιολογίες, πείσε όλο τον κόσμοότι είσαι νιος με ευαισθησίες.Για πουλά λίγο μούρη για ν’ αρέσεις στις κυρίεςκαι γλείψε όσα έφτυσες, εγώ μετράω απουσίες.

HEY-HOP HEY-HOPΜάνα μου έπεσα κάτω, τώρα να μην ανησυχείς δεν πάει παρακάτωHEY-HOP HEY-HOPΠες ότι ήταν μπόρα, δύο κύματα με στέλνουνε σ’ ολη την χώρα.

"Αδέλφια μου Staventos εδώ είμαστε και φέτος"

Μανούλα μου με φάγανε οι φίλοι τα κυκλώματαδεν ήξερα δεν ρώταγα, ανοίξαν τα πατώματακαι έπεσα κάτω, έπιασα πάτο, μα δεν πάει παρακάτωκοίτα βγήκα ωραίος και μόρτης μέσα από τον βάλτο.Το ξέθαψα, το γυάλισα, το κούρδισα και έπιασαμανούλα το μπουζούκι μου μέσα από το σεντούκι μου.Έβγαλα τα σκουπίδια, έξω από το σπίτι μουμα και τα υπολείμματα μάγκα από τη μύτη μου.

HEY-HOP HEY-HOPΜάνα μου έπεσα κάτω, τώρα να μην ανησυχείς δεν πάει παρακάτωHEY-HOP HEY-HOPΠες ότι ήταν μπόρα, ραδιοκύματα με στέλνουνε σ’ όλη την χώρα.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Hey Hop de Stavento. Ou les paroles du poème Hey Hop. Stavento Hey Hop texte.