Smiley "Să-mi fie vară" paroles

Traduction vers:en

Să-mi fie vară

Toamna umbrela, iarna cu sobaSi primăvara nu sunt în formăNu cântă basu’, nu mișcă tobaCum o dau, cum o dau, oooNu vreau cu metrou’, nu mă sui in taxiVreau vegetație, nu flori de plastic

Să stau pe plajă, nu doar in trafic,Cum o dau, cum o dau, oooȘi mi-e dor să ies pe afară,Îmi e dor de soare, îmi e dor de vară...ooo

Refren x2 :Vreau să-mi fac viața în picioarele goale,Să fie iarbă în loc de trotuareȘi să nu fie ziduri care să ne separeSă-mi fie vară toată viața mi-ar plăcea!

Și aș da multe să vad asta doar o ziCu oameni liberi de-orice griji si datoriiCer albastru c-au plecat toți norii griSă se-audă în tot orașul numai joacă de copii.

Și peste noapte, fără să-ți dai seamaPiața Unirii e CopacabanaLumea din tramvai merge cu banana, cu bananaȘi mi-e dor sa ies pe afară ,Îmi e dor de soare, îmi e dor de vară...oooRefren x2 :Vreau să-mi fac viața în picioarele goale,Să fie iarbă în loc de trotuareȘi să nu fie ziduri care să ne separeSă-mi fie vară toată viața mi-ar plăcea!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Să-mi fie vară de Smiley. Ou les paroles du poème Să-mi fie vară. Smiley Să-mi fie vară texte. Peut également être connu par son titre Sa-mi fie vara (Smiley) texte.