Teodora "Pak i pak (Пак и пак)" paroles

Traduction vers:csen

Pak i pak (Пак и пак)

Цигарите отказах ги, как да спра с теб - кажи?Като опиат силно действаш ми...Сещаш се за мен, нали, като имаш нужда ти!Знам, убий ме, но обичам те! Не, не трябва, но го правя...как да кажа НЕ?

Припев:Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,пак ти се давам, а после се намразвам!Пак и пак по навик, ти с мен си някак,знам го твоя начин - да си с всяка!Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,без да съм пила, пак ставам с теб безсилна!Пак и пак те искам, пак и пак, да останеш с мене само час!

Да деля не бих могла, докога ще е така?Да ме сриваш бавно час по час...Сещаш се за мен, нали, като имаш нужда ти!Знам, убий ме, но обичам те! Не, не трябва, но го правя...как да кажа НЕ?

Припев: (x2)Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,пак ти се давам, а после се намразвам!Пак и пак по навик, ти с мен си някак,знам го твоя начин - да си с всяка!Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,без да съм пила, пак ставам с теб безсилна!Пак и пак те искам, пак и пак, да останеш с мене само час!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Pak i pak (Пак и пак) de Teodora. Ou les paroles du poème Pak i pak (Пак и пак). Teodora Pak i pak (Пак и пак) texte. Peut également être connu par son titre Pak i pak Pak i pak (Teodora) texte.