Teodora "Pak i pak (Пак и пак)" Songtext

Übersetzung nach:csen

Pak i pak (Пак и пак)

Цигарите отказах ги, как да спра с теб - кажи?Като опиат силно действаш ми...Сещаш се за мен, нали, като имаш нужда ти!Знам, убий ме, но обичам те! Не, не трябва, но го правя...как да кажа НЕ?

Припев:Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,пак ти се давам, а после се намразвам!Пак и пак по навик, ти с мен си някак,знам го твоя начин - да си с всяка!Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,без да съм пила, пак ставам с теб безсилна!Пак и пак те искам, пак и пак, да останеш с мене само час!

Да деля не бих могла, докога ще е така?Да ме сриваш бавно час по час...Сещаш се за мен, нали, като имаш нужда ти!Знам, убий ме, но обичам те! Не, не трябва, но го правя...как да кажа НЕ?

Припев: (x2)Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,пак ти се давам, а после се намразвам!Пак и пак по навик, ти с мен си някак,знам го твоя начин - да си с всяка!Пак и пак те искам, пак, напук на всичко,без да съм пила, пак ставам с теб безсилна!Пак и пак те искам, пак и пак, да останеш с мене само час!

Hier finden Sie den Text des Liedes Pak i pak (Пак и пак) Song von Teodora. Oder der Gedichttext Pak i pak (Пак и пак). Teodora Pak i pak (Пак и пак) Text. Kann auch unter dem Titel Pak i pak Pak i pak bekannt sein (Teodora) Text.