Sagopa Kajmer "Tek Başınalığın Yolcusu" paroles

Tek Başınalığın Yolcusu

Bal saçan dudak ısırMalum çirkeflik kısırİblis kanıma girmeni üstelerse bilki hile vardır .Bir aftır ayıba örtüÇirkef koparır gürültüBinlerce süprüntü ben şahidim ses var yok görüntü.Sadece bana mahsus bu mapushaneBengü tütün yanında insan sarılı beyaz kefene .Hakkın üçtür kulağıma söyle, insan kaç tür ?Gördüğün halüsilasyonlar seni derinden ürkütürGünah yalan haram adamın suratına tükürtürYanar dağlarının volkanlarını nefsim püskürtür.Dudaklarım çarpıştıkça meftun yunus gazaplardaTahammülüm ayaklar altında izler minik bir karınca.Rüzgar şiddeti bilmez duvarın ardına saklananlar .Gam Bağından ayaklarımı kurtar canım feci yanar.Güneş ışıldadıkça duvarlardan gölgem parlarSözlerimin perişan saçlarını kalemim tarar.Kader Beter zengini duygu hazinem iflasDiline hakim ol bak sol elimde alyans.Bir kan pıhtısından oldum yoktur bundan gayrımbana sorduğunuz saçma soru için hem evet hem hayırım .Dilsiz şairin dili çözülse kulak duymaz sağırımGüneşin küstüğü çöllere ben yağmurcasına yağarım .Hey yabancı yolun yarısı 35 der Sıtkı Tarancı !Korkarım 5 sene sonra saracak içimi derin sancı.

NakaratSadece bana bak !Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.Çirkef ''Kaf-kef'' deme ne olur..Tek başınalığın yolcusu tek Olur.

Beni Boğmak için bin dereden su getirdiniz..Hepsini içtim !Felekle pençeleştimAnam-babamla helalleştim.Ve Hiç bilmediğim savaşlar içine düşüp cenk ettim.Harp ettim darbe aldımHücum ettim affettim.Bu dağa ilk ben tırmandımZirvede ciğerimi patlattım.Üzerime çığlar yağdı, bak ben hala hayattayımHiç bir tehdit tenime rüzgar kadar zarar veremediÖzgürlüğüme çılgınca koşarken görmüş komşum beniAklındaki dev ekranda neler gördüğünü anlat banaHediyen anahtarı sende olan şu kapalı kutuda.Akıldır kutunun adı ..Tadından yenmez cümlelerimin balı.Seferdeyim üzerimde bulutlar, altımda uçan halı.Bırak umudun yeniden doğsunHer yeni gün seni neden boğsun.Daha önceden yapmadığın hataları yapabilmektenmi korkuyorsun yoksa. ?Aram ol.Bu sağnak yağmurun ardından güneşin doğsunKonuştuğum duvarların dili olsa susmaz aslaKendini öldürdün ruhunu unuttun son intiharındaBu gece uykumda göreceğim farklı rüyalar varYarın sabahki kalkışımda vereceğim yepyeni bir kararKendime hatırlatıp sonra unutturduğum hatıralarAtacakları bol çamur batacağım çok batak varHoşuma gitmedi hayata kattıkları bu sert aromaDüzelebilmek için başvurduğum her tedavinin sonu koma !

kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=53538

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Tek Başınalığın Yolcusu de Sagopa Kajmer. Ou les paroles du poème Tek Başınalığın Yolcusu. Sagopa Kajmer Tek Başınalığın Yolcusu texte. Peut également être connu par son titre Tek Basinaligin Yolcusu (Sagopa Kajmer) texte.