Halil Sezai "BÜYÜK YALNIZLIK" paroles

Traduction vers:enru

BÜYÜK YALNIZLIK

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altındaKim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın?Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarınınKorkarım halâ o masaldasındırUmarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarınaUmarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarınaSabahının köründe şişelerin dibindeKim bilir hangi kabukta geçmeyen yarasınBiri bir yalan söylüyor perdesinden gözlerininKorkarım halâ o yalanda gözyaşısınUmarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarınaUmarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına

Hissiyatım standarttan uzakKaranlık aklımda tehlikeli planlar varİnanmazlar hayatımda duyabileceğin en ahmakça plânGözlerime derin bakan en gerçekçi yalan uzaklaşmakİlk defa bir konuda kendinle uzlaşmakBelki farketmek vazgeçmek gerektiğiniAklımda çizdiğim tüm resimler çöpe gittiHakkımda bildiklerini unut gitsinAklımı saçmalatır hatları karıştırırBelki bu yüzden aptalca karıştığım şu işlerSon hakkımı harcatır bana ruhumun saflığıBaşımın altına değil de yanıma alıp yastığıKarıştırır aklımı şeytanın oyunlarıGörürsün ki ta derin bu kez karanlık arkasıAklımda kurgularım koyunları sayarken bileSağlıksız düşüncelerle kazanmış olmayıAslında bugüne kadar da kolayı seçerdim hepKolayı seçmek benim için çilek gibi tatlıBir film bittiğinde dört duvarda ben kalırımKimse anlamayı seçmez zaten ben de anlamadım.

Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarınaUmarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına

Ici on peut trouver les paroles de la chanson BÜYÜK YALNIZLIK de Halil Sezai. Ou les paroles du poème BÜYÜK YALNIZLIK. Halil Sezai BÜYÜK YALNIZLIK texte. Peut également être connu par son titre BUYUK YALNIZLIK (Halil Sezai) texte.