Sakis Rouvas "Iroas (Ήρωας)" paroles

Traduction vers:ensr

Iroas (Ήρωας)

Ο ήρωας, ο πρώτος της γειτονιάςαυτός που με αέρα περνά και γυρνάςπου νιώθει να τον θέλουν, να τονθαυμάζουν όλοι.Ο πρώτος της πλατείας, του πάρκινγκτου χωριού θα δούμε τι αξίζει αν πάεικάπου αλλού. Θα δούμε αν αξίζει στοδρόμο για την πόλη.

Είναι δύσκολο να ’σαι ο εαυτός σουόταν χίλια δυο μάτια σε κοιτούν...Να διαλέξεις ποιος είναι ο άνθρωπός σουόταν όλοι τις ανάγκες τους μετρούν...Μα είμαι εγώ για πράγματα άλλα,αληθινά, πολύ πιο μεγάλα...

Και αν φύγεις που να πας πιο πέρααπό εδώ, μα κανένας δεν ανήκει στο φόβο αυτό..Ελεύθερος θα ’σαι να σπάσεις τα δεσμά σου..Στο δρόμο σου σε σπρώχνουν, σιγά ρε κόσμε πια!Μα θες και να πετάξεις, βαθιά σου έχεις φτερά,μα όσοι σ’αγαπήσαν σου βάλαν τη φωτιά σου.

Είναι δύσκολο μα πλησιάζω στης αλήθειας μου το φως και τη ζωή.Είσαι ο κόσμος μου και σ’αγκαλιάζω, ζούσα πάντα την αγάπη τη μισή.Μα είμαι εγώ για πράγματα άλλα, αληθινά, πολύ πιο μεγάλα..

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Iroas (Ήρωας) de Sakis Rouvas. Ou les paroles du poème Iroas (Ήρωας). Sakis Rouvas Iroas (Ήρωας) texte. Peut également être connu par son titre Iroas Ήroas (Sakis Rouvas) texte.