Nâzım Hikmet "GÖZLERİN" paroles

GÖZLERİN

Gözlerin gözlerin gözlerin,ister hapisaneme, ister hastaneme gel,gözlerin gözlerin gözlerin hep güneşte,şu Mayıs ayı sonlarında öyledir işteAntalya tarafında ekinler seher vakti.

Gözlerin gözlerin gözlerin,kaç defa karşımda ağladılarçırılçıplak kaldı gözlerinaltı aylık çocuk gözleri gibi kocaman ve çırılçıplak,fakat bir gün bile güneşsiz kalmadılar.

Gözlerin gözlerin gözlerin,gözlerin bir mahmurlaşmayagörsünsevinçli bahtiyaralabildiğine akıllı ve mükemmeldillere destan bir şeyler olur dünyaya sevdası insanın.

Gözlerin gözlerin gözlerin,sonbaharda öyledir işte kestanelikleri Bursa'nınve yaz yağmurundan sonra yapraklarve her mevsim ve her saat İstanbul.

Gözlerin gözlerin gözlerin,gün gelecek gülüm, gün gelecek,kardeş insanlar birbirinesenin gözlerinle bakacaklar gülüm,senin gözlerinle bakacaklar.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson GÖZLERİN de Nâzım Hikmet. Ou les paroles du poème GÖZLERİN. Nâzım Hikmet GÖZLERİN texte. Peut également être connu par son titre GOZLERIN (Nazim Hikmet) texte.