maNga "İtildik" paroles

Traduction vers:deenhuru

İtildik

Bir kez daha kazık yedik bekledikDurduk mal gibi, gene güvendik,Gene inandık, gene sevindikUmutsuzluğa düşünce bile direndikEngel tanımayıp yolumuza devam ettik derken,bir şeyi geç anladık;Meğer asıl engel bunca zaman inandığımız insanlarmış,farkettikGene kazık yedik, gene güvendik,Bütün düşler boşuna merdiveni olmayan bir kuyuya itildik,itildik, itildik, biz itildik!

Tam inandık, tam güvendik,tam sevindik derken vurdular biziTam inandık, tam güvendik,tam sevindik derken kovdular bizi

Sonra bir kez daha kazık yedik bekledikBeraber uçacağız dendi gene sevindik,gene inandık, gene güvendikArtık umutsuzluğa düşer gibi değildik.Engel tanımayıp, her şeyin üstünden uçacağız derken,Bir şeyi geç anladık;Meğer asıl engel, taktığımız sahte kanatlarmış... farkettik.Gene kazık yedik, gene güvendik,Bütün düşler boşuna merdiveni olmayan bir kuyuya itildik,itildik, itildik, biz itildik!

Tam inandık, tam güvendik,tam sevindik derken vurdular biziTam inandık, tam güvendik,tam sevindik derken kovdular bizi

Bir kez daha kazık yedik bekledikDurduk mal gibi, gene güvendik,Gene inandık, gene sevindikUmutsuzluğa düşünce bile direndikGene kazık yedik, gene güvendik,Bütün düşler boşuna merdiveni olmayan bir kuyuya itildik,itildik, itildik, biz itildik!

Tam inandık, tam güvendik ...

Ici on peut trouver les paroles de la chanson İtildik de maNga. Ou les paroles du poème İtildik. maNga İtildik texte. Peut également être connu par son titre Itildik (maNga) texte.