Rasmus Seebach "Natteravn" paroles

Traduction vers:deennosv

Natteravn

Jeg flakker rundtjeg ved ikke hvor jeg hører tilhey endnu en tur i byenhva fanden skal det føre til.alt for længe har jeg været natteravnså mange smukke menneskeri indre Københavnser en silhuet du forsvinder med det sammehvor er du nu hvor er du nu.Kærligheden kalder nu i nat kalder duher er for meget larm kan ikke høre dig uhuu..

Kærligheden kalder nu i nat kalder dujeg finder dig jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.Jeg kalder på digjeg kalder på digja jeg kalder på digjeg kalder på digja jeg kalder på digjeg kalder på digja jeg kalder på digjeg kalder på dig.

Står her igenog brænder mine penge afjeg ser dig ude i mængdenog skipper lige et hjerteslagalt forlænge har jeg været natteravnså mange smukke piger heri indre København.ser en silhuet du forsvinder med det sammehvor er du nu hvor er du nu.

Kærligheden kalder nu i nat kalder duher er for meget larm kan ikke høre dig uhuu..Kærligheden kalder nu i nat kalder dujeg finder dig jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.

Jeg kalder på digjeg kalder på digja jeg kalder på digjeg kalder på digAlt forlænge har jeg været natteravni indre Københavnser en silhuet du forsvinder med det sammehvor er du nu hvor er du nu.

Jeg kalder på digjeg kalder på digja jeg kalder på digjeg kalder.ja jeg kalder på digjeg kalder på digja jeg kalder på digjeg kalder på digja jeg kalder kalderja jeg kalder på digja jeg kalder kalderja jeg kalder på dig.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Natteravn de Rasmus Seebach. Ou les paroles du poème Natteravn. Rasmus Seebach Natteravn texte.