Haloo Helsinki! "Hulluuden highway" paroles

Traduction vers:enetru

Hulluuden highway

Sulje silmät, sulje suu, sulje kaikki aistit niin tää helpottuuLaske viiteentuhanteen, laske hartiat takas kohdalleenTaas kuuluu pam pam, sä kävelet pois, tahdot yhen päivän ettei joku raivoisOn pimeä ilta, mutta kadulla valopäätKiihdytät tahtii, viet toisen mitä näätTää kaupunki huutaa, että mitä missä milloin tapahtuuJa vaik jengi tulee auttamaan niin kuka jaksaa enää ilahtuuJa kun ei mikään tunnu enää miltään eikä kukaan enää ilmaiseksi kosketaNiin Peter panee kyllä minkä kerkii, muttei Helinä leiju jos ei makseta

Kun valot sammuu niin sä kaiken näätKun valot sammuu niin sä valvomaan jäätSuljet silmäsi ja hengitätKyllä kaikesta sä vielä selviätJoku voimas vei vaik sä huusit eiTää on hulluuden highwayAvaat silmäsi ja hengität, ehkä huomenna sä ymmärrätVielä elossa oot! Vielä elossa oot!

Tahdot irti pyörästä, joka pyörii muttei matkaas enää edistäJuokset maaliin maalista, muttet enää aikaan saa mitään kaunistaAh, ja sä vihaat niin paljon sitä kuinka ääriajattelu lietsoo vihaaJa vegaanit tappelee siitä, että kuka täällä kehtaa syödä hedelmälihaaJa kuinka moni uskoo vielä että hänen haaveensa kautta me olemme varatutJos sä poikkeat tieltä, niin onko kaikki hautapaikat sittenkin varatut?

Kun valot sammuu niin sä kaiken näätKun valot sammuu niin sä valvomaan jäätSuljet silmäsi ja hengitätKyllä kaikesta sä vielä selviätJoku voimas vei vaik sä huusit eiTää on hulluuden highwayAvaat silmäsi ja hengität, kyllä huomenna sä ymmärrätVielä elossa oot! Vielä elossa oot! Vielä elossa oot!

Sulje silmät, sulje suu, sulje kaikki aistit niin tää helpottuuKun valot sammuu niin sä kaiken näätKun valot sammuu niin sä valvomaan jäätSuljet silmäsi ja hengitätKyllä kaikesta sä vielä selviätJoku voimas vei vaik sä huusit eiTää on hulluuden highwayAvaat silmäsi ja hengität, kyllä huomenna sä ymmärrätVielä elossa oot! Vielä elossa oot! Vielä elossa oot!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Hulluuden highway de Haloo Helsinki!. Ou les paroles du poème Hulluuden highway. Haloo Helsinki! Hulluuden highway texte.