Elena Paparizou "Poios (Ποιος)" paroles

Traduction vers:deeneshrpt

Poios (Ποιος)

Πάλι περνάς από το σπίτικαι να μάθεις θες πως νιώθω,πάλι ρωτάς αν ενοχλείς κι αν είν’ αργά.Στέκομαι εγώ στα σκοτεινάκι αναρωτιέμαι απ’ την αγάπη μας τι έμεινεθέλω μονάχα να μου πειςποιον να χρεώσω για το θαύμα που δεν έγινε.

Ποιος;Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;Για όλα αυτά που έχουν γίνειπες μου ποιος...Πως;Πως θα μπορέσω να ξεχάσωκι απ’ την αρχή να σ’ αγκαλιάσω;Πες μου πως;Ποιος θα γίνει πάλι ο άνθρωπός μουκαι θα ‘ναι πάντοτε δικός μου;Πες μου ποιος...

Πάλι μιλάς όμως τα λόγια σου δεν έχουν σημασία,πάλι γελάς και με κοιτάς ειρωνικά.Κουράστηκα να προσπαθώείναι καλύτερα να ζω χωρίς εσένακαι αποφάσισα ξανάδε χαραμίζω το φιλί μου για κανένα.

Ποιος;Ποιος θα αναλάβει την ευθύνηγια όλα αυτά που έχουν γίνει;Πες μου ποιος...Πως;Πως θα μπορέσω να ξεχάσωκι απ’ την αρχή να σ’ αγκαλιάσω;Πες μου πως;Ποιος θα γίνει πάλι ο άνθρωπός μουκαι θα ‘ναι πάντοτε δικός μου;Πες μου ποιος...

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Poios (Ποιος) de Elena Paparizou. Ou les paroles du poème Poios (Ποιος). Elena Paparizou Poios (Ποιος) texte. Peut également être connu par son titre Poios Poios (Elena Paparizou) texte.