Ibrica Jusić "Jubi san vašu kćer" letra

Traducción al:en

Jubi san vašu kćer

Tili ste drugog od prvog trenaČestitog momka iz najboje kućeNiste joj dali da postane ženaNiste joj dali da je srce vuče.Tili ste drugog, to ste joj rekliI to da šoldi ne rastu na graniNego nek čuva sve ća ste stekliI ća ste za nju čuvali na strani.

Jubi sam, jubi vasu 'ćerMa niste tili marineraTili ste momka na svom mistuTIli ste zeta inžinjera.Jubi sam, jubi vasu 'cerJa koji ne znam di bi sadaSad kad je davno tuđa ženaća vridi srcu da se nada.

NIste joj dali ni da mi pišeKako se budi kad se svega sitiI kako more priča sve tišeI kako često zaladi i liti.Niste joj dali da sriću krijeA niste znali da u mraku plačeZa vas sam osta isto ka prijeSusidov mali sa četvero braće.

Jubi sam, jubi vasu 'ćerMa niste tili marineraTili ste momka na svom mistuTIli ste zeta inžinjera.Jubi sam, jubi vasu 'ćerJa koji ne znam di bi sadaSad kad je davno tuđa zenaća vridi srcu da se nada.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Jubi san vašu kćer de Ibrica Jusić. O la letra del poema Jubi san vašu kćer. Ibrica Jusić Jubi san vašu kćer texto. También se puede conocer por título Jubi san vasu kcer (Ibrica Jusic) texto.