Fey "Me haces tanta falta" letra

Traducción al:cadefritptsr

Me haces tanta falta

Me giraste el corazóny cambió mi direcciónfue tan de repenteno tuve control.

Una puerta que se abrióun instante que dejócasi al descubiertotodo lo que soy

Dejé mi piel entre tu vozy ahora todo en mí cambióhoy soy un rompecabezasde pedazos de tu amor

CORO:Me haces tanta falta no sé dónde estoyse me escapó el alma con tu adiósquiero regresar el tiempo en el relojAbrazarme a ti, tenerte aquívivirte siempre y no dejarte ir

Una luz que se apagóuna historia que acabóun inesperado, cambio de color

Dejé mi piel entre tu vozy ahora todo en mí cambióhoy soy un rompecabezasde pedazos de tu amor

CORO:Me haces tanta falta no sé dónde estoyse me escapó el alma con tu adiósquiero regresar el tiempo en el relojAbrazarme a ti, tenerte aquídormirme junto a ti

Me hace tanta falta sentir tu calordejándonos en brazos del amorvolveré a escuchar "te amo" de tu voztenerte aquí, atarte a mívivirte siempre y no dejarte ir.

Me'n fas tanta, de falta

Em vas tombar el cori va canviar la meva direcció;tot va ésser tan sobtatque no en vaig tenir pas, de control.

Una porta que es va obrir,un instant que va deixargairebé al descoberttot allò que sóc.

Vaig deixar la meva pell dins la teva veui ara tot dins meu ha canviat.Avui sóc un trencaclosquesfet de bocins del teu amor.

TORNADA:Me'n fas tanta, de falta que no sé pas on sócM'ànima ha fugit amb el teu arreveure.Vull endarrerir el temps al rellotge,abraçar-me a tu, tenir-te aquíviure amb tu per sempre i mai deixar-te anar.

Un llum que s'ha exhauritUna història que s'ha acabat.Un sobtat capgirell de color.

Vaig deixar la meva pell dins la teva veui ara tot dins meu ha canviat.Avui sóc un trencaclosquesfet de bocins del teu amor.

TORNADA:Me'n fas tanta, de falta que no sé pas on sócM'ànima ha fugit amb el teu arreveure.Vull tornar enrere el temps al rellotge,abraçar-me a tu, tenir-te aquíadormir-me al teu costat.

Me'n fa tanta, de falta, el sentir la teva calormentre caiem als braços de l'amor.Tornaré a escoltar un "t'estimo" de ta veu...Tenir-te aquí, lligar-te a miviure amb tu per sempre i mai deixar-te anar.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Me haces tanta falta de Fey. O la letra del poema Me haces tanta falta. Fey Me haces tanta falta texto.