Björn Rosenström "Muffins" letra

Traducción al:en

Muffins

Igår gick jag in på ett kaféOch ville ha en muffinsUtan russin och utan chokladEn vanlig jävla muffins

Hade de det? NejFör hade bara mackor med pastejOch en liten svettig fralla med fisk och remoulad

Jag brukar va' i god balansGör inga stora scenerMen inte trodde jag att kaféer fannsSom inte hade muffins

Fattar ni det? NejFör ni käkar bara mackor med pastejOch kan inte förstå en riktigt ledsen människa

Varför? Varför finns det ugnarOch varför finns det plåtarOch varför finns det formarNär ingen vågar baka en futtig liten kakaSom jag då sen kan äta när jag vill ha en fika?

En enkel fråga ställde jagTill den lilla expediten"Om du stått här, och inte jagSkulle du då bli besviken"

Men hon svarade "NejJag skulle ta en macka med pastejHålla käften, ta en tidning och sätta mig"

Jag hade fått en kombatantJag ville inte ge migSå jag sa' "Min lilla smörgåstantVad kul det är att se dig"

Mena' jag det? NejDu är allt en ?? jävla tjejDu kanske själv skulle in i ugnen och bli pastej

Varför? Varför finns det ugnarOch varför finns det plåtarOch varför finns det formarNär ingen vågar baka en futtig liten kakaSom jag då sen kan äta när jag vill ha en fika?

(Spoken)Expediten blev sur och ringde på polis' som kom jättefort.Han tog mig i armen och sa' "Nu följer du med till stationen", men när han såg att han var på ett kafé sa' han "Vänta, först vill jag ha en muffins. Det vore ju gott".Och tror ni att han fick en muffins, eller? Ja, det fick han. Och tror ni jag blev förbannad, eller?Ja, det blev jag. Jag blev så jävla förbannad."Men då har ni ju muffins", skrek jag. "Är det här ett skämt, eller?"Det blev tyst ett tag och plötsligt vek sig både polisen och expediten och varenda jävel på kaféet började asgarva.Och expediten sa' "Ja, det är faktiskt ett skämt". Och så förklarade hon att de brukar köra en sån här grej med nån snubbe ibland, bara för att se vad som händer, och när jag kollade runt hade nästan hela kaféet börjat tugga på sina muffinsar som de på nåt vänster hade gömt när jag kom in.Då hade de alltså kört ett sånt där practical joke på mig. Jag blev helt... det var skitskämmigt.

(Sung)Oj oj oj oj...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Muffins de Björn Rosenström. O la letra del poema Muffins. Björn Rosenström Muffins texto.