3 Hürel "Bir Sevmek, Bin Defa Ölmek Demekmiş" letra

Traducción al:enfaroruto

Bir Sevmek, Bin Defa Ölmek Demekmiş

Aşkın şarabından, bilmeden içtim,Sevda yolundan, bilmeden geçtim,Aşkın bir alevmiş yar yar, bir ateş parçası,Bilmeden gönlümü, ateşe verdim.Bir sevmek, bin defa ölmek demekmiş,Bin defa ölüp de, hiç ölmemekmiş (ölememekmiş)...Şarabı zehirmiş, içtikçe öldüm,Yolu hep uçurum, düştükçe öldüm,Aşkın bir alevmiş yar yar, bir ateş parçası,Ateşe gönlümü, yaktıkça öldüm.

söz-müzik: Feridun Hürel

Fakahinohino 'A e 'Aloha Mate Tuoteau

Kuo inu au 'a e uaine 'o e 'aloha kae hala 'iloNeu 'alu hake he hāla 'aloha 'ofeina, ha 'esiafiNa'a tolongi au 'eku loto ki he afi kae hala keu 'ilo'iFakahinohino 'a e 'aloha mate tuoteauMate tuoteau pea 'ikai 'aupito mate ('ikai 'aupito mate)Kona 'a e uaine pea mate au lolotonga 'eku inuKo ha afi 'ofeina, 'ofeina 'a ho'o 'ofa, ha 'esiafiNa'e mate au lolotonga 'oku tutu 'eku loto mo e afi.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Bir Sevmek, Bin Defa Ölmek Demekmiş de 3 Hürel. O la letra del poema Bir Sevmek, Bin Defa Ölmek Demekmiş. 3 Hürel Bir Sevmek, Bin Defa Ölmek Demekmiş texto. También se puede conocer por título Bir Sevmek Bin Defa Olmek Demekmis (3 Hurel) texto.