Blaumut "Vuit" letra

Traducción al:es

Vuit

Ei!, que no s’hi val,deixar escapar paraules amb la mà.Ei!, estic tocat i eliminat,i comptaré fins a gastartants i tants neguitsque no tinc ditsni prou memòria.Fins a vuit,que és el mateix que l’infinit.

Va!, deixem-ho estar,i dóna’m la mà, que no tinc pressa.Ei!, si et ve de gust,baixem al parc,que hi ha revetlla de Sant Drap.

I als ulls, milers de punts,que fan la llum de les bombetes.N’hi ha vuit,que és el mateix que l’infinit.

Totes les cançons,les serpentines i avions,bufen cap a les finestres i cortines.I, de bat a bat,es despentina el meu cap,i tot pren algun sentitAbans de comptar vuit.

Ei!, baixa del niu,sospira i riu.No tinc records de cada quart.No hi ha terra endins,ni mar enllà,només carrers que hem anat passant.

I el so potser llunyà,potser apagat, de les balenes,a la nit, quan aquest pis sembla infinit.

Totes les cançons,les serpentines i avions,bufen cap a les finestres i cortines.I, de bat a bat,es despentina el meu cap, I tot pren algun sentitabans comptar vuit.

Ocho

¡Eh!, que no valedejar escapar palabras con la mano.¡Eh!, estoy tocado y eliminado,y contaré hasta gastartanta y tanta desazónque no tengo dedosni suficiente memoria.Hasta ocho,que es lo mismo que el infinito.

¡Venga! dejémoslo,y dame la mano, que no tengo prisa.¡Eh!, si te apetece,bajaremos al parque,que hay verbena de Sant Drap.

Y en los ojos, miles de puntos,que crea la luz de las bombillas.Hay ocho,que es lo mismo que el infinito.

Todas las canciones,las serpentinas y aviones,soplan hacia las ventanas y cortinas.Y, de par en par,se despeina mi cabeza,y todo toma algún sentidoantes de contar ocho.

¡Eh!, baja del nido,suspira y ríe.No tengo recuerdos de cada cuarto.No hay tierra adentro,ni allende el mar,sólo calles que hemos ido pasando.

Y el sonido quizás lejano,quizás apagado, de las ballenas,por la noche, cuando este piso parece infinito.

Todas las canciones,las serpentinas y aviones,soplan hacia las ventanas y cortinas.Y, de par en par,se despeina mi cabeza, y todo toma algún sentidoantes de contar ocho.

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Vuit de Blaumut. O la letra del poema Vuit. Blaumut Vuit texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Vuit. Que significa Vuit.