Blaumut "Massa tard" letra

Traducción al:esfrlvpl

Massa tard

S’ha fet tard; el bar ja tanca i sortim al carrer,la nit és plena i tot camina lentament,aquell temps ens va oblidar.

Hem viscut arrepenjats, jugant amb el destí,les hores esborrant l’absència de tants anys.Sé que tot segueix igual.

I veig com brilla aquesta nit;fa temps que no em sentia així,i els dos ens vam tirar de cap a un mar perdut.I fins que va arribar el matí,nedant, fotuts en aquest llit…Dos nàufrags s’estan ofegant,és massa tard.

No dic res, esmorzarem records i croissanets,inundarem somriures i tempestes.No sabrem d’on bufa el vent.

Bona nit, quan vulguis ho tornem a repetir…El sol que crema rere la finestraentrarà sense permís.

I ja no brilla aquesta nit;s’ha fos la llum de l’esperit,són contes d’uns avantpassats que van morir.I fins que va arribar el matí,nedant, fotuts en aquest llit…No queden marques als llençols,és massa tard.

Demasiado tarde

Se ha hecho tarde; el bar cierra y salimos a la calle,la noche está llena y todo camina lentamente,aquel tiempo nos olvidó.

Hemos vividos apoyados, jugando con el destino,las horas borrando la ausencia de tantos años.Sé que todo sigue igual.

Y veo cómo brilla esta noche;hace tiempo que no me sentía así,los dos nos tiramos de cabeza a un mar perdido.Y hasta que llegó la mañana,nadando, jodidos en esta cama...Dos náufragos se están ahogando,es demasiado tarde.

No digo nada, desayunaremos recuerdos y cruasanes,inundaremos sonrisas y tormentas.No sabremos por dónde sopla el viento.

Buenas noches, cuando quieras lo volvemos a repetir...El sol quema detrás de la ventanaentrará sin permiso.

Y ya no brilla esta noche;se ha fundido la luz del espíritu,son cuentos de unos antepasados que murieron.Y hasta que llegó la mañana,nadando, jodidos en esta cama...No quedan marcas en las sábanas,es demasiado tarde.

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Massa tard de Blaumut. O la letra del poema Massa tard. Blaumut Massa tard texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Massa tard. Que significa Massa tard.