Kultur Shock "Sheitan" letra

Traducción al:entr

Sheitan

Sihire od birvaktileFurije I sihreOdvele me ubile me otele meSheitan mi je obecopjevacu do zoreEvo Sabah Vela havleLele dje cu sta cu ja?

Ahiretu aferim al jaHocu da me boliHocu da se borimHocu da me boli.Da Najnabas budemna butum dunjalukA onda cu vidit dje cu sta cu ja.

Od Dzeneta do DzehenemaZasijala hurijaFukara I hadzija, insan I bestijaHalal ima - Ima namOd Dzeneta do Dzehenema

A jaSudila mi, ranila meAman vela havleUmalo me ne ubiAman vela havle.

A JaLelelele na obraz mi sve stoNisam bio - I neka me boliJer sta ce mi zivotSamo od meraka?Sta ce mi zivotSamo od meraka?

Od Dzeneta do DzehenemaZasijala hurijaFukara I hadzija, insan I bestijaHalal ima- Ima namOd Dzeneta do Dzehenema

Şeytan

Eski zamanların kara büyüsüErinyelerle kara büyüAlıp götürdü, öldürdü, kaçırdı beniŞeytan bana söz verdiŞafağa kadar şarkı söyleyeceğimSabah ezanı okunacak, vela havleYazık, nereye gideyim, ne yapayım?

Yaşasın ahiret, ama benİncinmek istiyorumSavaşmak istiyorumEn nazik olmak,Bütün dünyayaO zaman nereye gidip ne yapacağımı göreceğim

Cennetten cehennemeYayıldı hurilerFukarayla hacı, insanla hayvanHelalimiz var, hepimizeCennetten cehenneme

Ben deYargılandım, yaralandım,Aman vela havleNeredeyse öldürülüyordumAman vela havle

Ben deYazık, itibarımda her şey var,Benim hiç olmadığım, bırak incitsin beniÇünkü hayatımın ne değeri varSadece zevkten ibaretse?Hayatımın ne değeri varSadece zevkten ibaretse?

Cennetten cehennemeYayıldı hurilerFukarayla hacı, insanla hayvanHelalimiz var, hepimizeCennetten cehenneme

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Sheitan de Kultur Shock. O la letra del poema Sheitan. Kultur Shock Sheitan texto.