Basim "Aji Aji" letra

Traducción al:en

Aji Aji

Habiba, aji, aji

Tilgiv mig, lalla, lallaMen du må, du må, du må ikke døm' migFor jeg fejler ligesom alle andre menneskerOg det' ikk' sidste gangHabiba, vil du gå til højre eller venstre?Ikk' mer' af det der romdokodombaZina, zina, tro nu på mig, når jeg si'r digAt jeg har ændret mig

Habiba, gouli liya, gouli liya, gouli liya (gouli liya)Ska' jeg virkelig flå mit hjerte ud før du ka' stole på mig?(Habiba, stol på mig)

Aji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati? Ya, lallaAji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati?Ja, du ka' se det på mig, lallaJa, du ka' se det på mig, lallaAji aji, er det med dig jeg ska' dele hayati?

Undskyld mig, lalla, lallaMen du må, du må ikke efterlade migIkk' lyt til de såkaldte veninderFor de' jaloux på digHabiba, vil du gå til højre eller venstre?Ikk' mer' af det der romdokodombaZina, zina, tro nu på mig, når jeg si'r digAt jeg har ændret mig

Habiba, gouli liya, gouli liya, gouli liya (gouli liya)Ska' jeg virkelig flå mit hjerte ud før du ka' stole på mig?(Habiba, stol på mig)

Aji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati? Ya, lallaAji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati?Ja, du ka' se det på mig, lallaJa, du ka' se det på mig, lallaAji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati?

Way, way, way, wayWay, way, way, way, waay (aha)Waw, waw, waw, waawWay, way, way, wayWay, way, way, way, waay (aha)Waw, waw, waw, waaw

Jeg troede ikk', der var noget, der ku' komme mellem osOg jeg' ikk' typen, der pludselig bare gi'r opJeg vil gi' dig alting, waah, men du gi'r mig ikke svarKa' du se det på mig, lalla? Ja, du ka' se det på mig, lalla(Habiba, aji)

Aji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati? Ya, lallaAji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati?(Tro nu på mig, baby)Ja, du ka' se det på mig, lalla (ja, du ka' se det)Ja, du ka' se det på mig, lalla (ja, du ka' høre det)Aji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati?

Tro nu på at jeg har ændret migSom livets toner de ka' ændre sigMen dengang var jeg slet ikk' klarAji aji ajiTro nu på at jeg har ændret migSom livets toner de ka' ændre sigAji aji, er det med dig jeg ska' del' hayati? Ya, lalla

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Aji Aji de Basim. O la letra del poema Aji Aji. Basim Aji Aji texto.