Taxi "În direct de la faţa inimii" letra

Traducción al:en

În direct de la faţa inimii

Am senzaţia c-am fost un disc de vinilRătăcit în colecţia ta de CD-uri,De-asta nici n-a mers, n-avea cum,Ar fi fost chiar păcat,Am înţeles că s-au pus foarte multe pariuri.Şi mă trezesc spunându-ţi din nou despre dragostea mea,Deşi ştiu că eşti la curent cu ea.Şi n-am nicio ştire de ultimă oră,În ultima oră era tot aşaŞi-atunci m-ai putea întreba de ce...

De ce mai iau chitara dacă-ţi spun ce ţi-am spus deja?Pentru că vreau de fiecare dată să pot cânta despre altcineva.

Am senzaţia c-am fost un disc de vinilŞi după ce c-am fost vechi, am mai fost şi stricatN-am făcut decât să îţi spun întruna ,,te iubesc”,Cred şi eu că până la urmă te-ai săturat.Şi-ţi relatez acum din nou despre dragostea meaCa şi când aş avea vreo informaţie nouă despre ea,Transmit în direct de la faţa inimii şi n-am ce,E tot aşa... şi-atunci m-ai putea întreba de ce...

De ce mai iau chitara dacă-ţi spun ce ţi-am spus deja?Pentru că vreau de fiecare dată să pot cânta despre altcineva.

De ce? De ce mai iau chitara dacă-ţi spun ce ţi-am spus deja?Pentru că vreau de fiecare dată să pot cânta despre altcineva.

Vorbit:Doamnelor şi domnilor, transmitem în direct de la faţa inimii, unde aşteptăm în continuare să sosească altcineva.Deocamdată atât, vom reveni cu amănunte.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción În direct de la faţa inimii de Taxi. O la letra del poema În direct de la faţa inimii. Taxi În direct de la faţa inimii texto. También se puede conocer por título In direct de la faţa inimii (Taxi) texto.