Anna Lesko "Anycka Maya" letra

Traducción al:entr

Anycka Maya

I:Te privesc, tu nu vrei să vezi,Te doresc, tu nu vrei să mă crezi,Te ascunzi, începi să cedezi,Îți arăt ce ai putea să pierzi.

Prerefren:Se leagă o idilă,Spune-mi ce va fi când vom fi doi,Dimineața ne cheamă...

Refren:Noaptea întreabă de tine,Te vrea lângă mine, Anycka Maya,Te privesc în neștire,Nu mă pot abține,Ești ispita mea.Hai, știu că-ți place,Strânge-mă în brațe,Arată-mi tot ce gândești.Hai, știu că-ți place,Nu-mi da speranțeFără să-mi spui ce-ți dorești.

II:Tu mă faci să zborCând îmi daiUn sărut ușor și spui „Mai stai”,Te ador când ești visător,Cu mii de nopți ești dator.

Prerefren:..Refren (x2):..

(I)Prerefren:..Refren (x2):..

Aniçka Maya

(I)Sana bakıyorum görmek istemiyorsunSeni istiyorum, inanmak istemiyorsunGizleniyorsun, geri çekilmek istiyorsunNe kaybedeceğini sana gösteriyorum

(ön nakarat)Bir aşk birleşiyorSöyle bana neler olacak beraber olduğumuzdaSabah bizi çağırıyor...

(nakarat)Gece seni soruyorSeni yanımda istiyor, Aniçka MayaDurmadan sana bakıyorumKendimi tutamıyorumSen benim motivasyonumsunHaydi, biliyorum hoşuna gittiğini,Sar beni kollarına,Söyle bana bütün düşündüklerini.Haydi, biliyorum hoşuna gittiğiniÜmit verme banaTam söylemeden ne istediğini.

(II)Beni uçuruyorsunBir öpücük verdiğinde bana...Ve diyorsun "biraz daha kal"..Sana hayranım hayal kurduğundaBana binlerce gece borcun var

(ön nakarat)...(nakarat ) x2 ...

(I)(ön nakarat)...(nakarat ) x2 ...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Anycka Maya de Anna Lesko. O la letra del poema Anycka Maya. Anna Lesko Anycka Maya texto.