Sotis Volanis "Ase na zoume opws zoume" letra

Traducción al:en

Ase na zoume opws zoume

Μου λες θα παντρευτούμε και επίσημανα ζούμε τώρα ο ένας γιά τον άλλον.Μα εγώ σου λέω οι εποχές έχουν αλλάξεικι έτσι είμαστε εντάξει.Σε θέλω πολύ.Σε θέλω πολύ.Με θέλεις και εσύ.Άσε να ζούμε όπως ζούμεκι έτσι περνάμε μιά χαρά.Εγώ στο λέω αν παντρευτούμε,θα χαλαστούμε ξαφνικά.Άσε να ζούμε όπως ζούμεκι έτσι περναάμε μιά χαρά.Αν με αγαπάς και σε αγαπάω,τα άλλα είναι περιττά.Αν με αγαπάς και σε αγαπάω,τα άλλα είναι περιττά.

Μου λες θα παντρευτούμε πως δεν θέλεις να συζούμε,οι γονείς σου σε πειέζουν.Μα εγώ σου λέω δεν υπάρχουν παντρεμένοι,σαν και εμάς ερωτευμένοι.Σε θέλω πολύ.Σε θέλω πολύ.Με θέλεις και εσύ.Άσε να ζούμε όπως ζούμεκι έτσι περνάμε μιά χαρά.Εγώ στο λέω αν παντρευτούμε,θα χαλαστούμε ξαφνικά.Άσε να ζούμε όπως ζούμεκι έτσι περνάμε μιά χαρά.Αν με αγαπάς και σε αγαπάω,τα άλλα είναι περιττά.Αν με αγαπάς και σε αγαπάω,τα άλλα είναι περιττά.

Άσε να ζούμε όπως ζούμεκι έτσι περνάμε μιά χαρά.Εγώ στο λέω αν παντρευτούμε,θα χαλαστούμε ξαφνικά.Άσε να ζούμε όπως ζούμεκι έτσι περνάμε μιά χαρά.Αν με αγαπάς και σε αγαπάω,τα άλλα είναι περιττά.Αν με αγαπάς και σε αγαπάω,τα άλλα είναι περιττά.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Ase na zoume opws zoume de Sotis Volanis. O la letra del poema Ase na zoume opws zoume. Sotis Volanis Ase na zoume opws zoume texto.