Tedi Aleksandrova "Nyama koy da me spre da te obicham (Няма кой да ме спре да те обичам)" letra

Traducción al:en

Nyama koy da me spre da te obicham (Няма кой да ме спре да те обичам)

В този живот всеки има своя земен път,всеки един от нас има своите трепети,своите копнежи, своите мечти,радости, болки и страхове...Всеки един от нас, трябва да вървипо своя път с достойнство,да победи своя страх, най-големия си враг,да се изправи със сила и вяраи да каже: "Не ме съжалявайте, аз съм силна"!

Праха от твоите стъпки ще целувам аз,всичките ти грехове - мога да ги изплатя!И зная пак е малко, пак е малко...Както моля се на теб, не съм молила,не съм молила всички богове!

Не ме съжалявай, аз съм силна!Не ми обещавай любов в някой друг живот!И дори да боли, и целият свят да е срещу нас -няма кой да ме спре да те обичам аз!Не, няма кой да ме спре да те обичам аз!

Когато ти си различен,когато не искаш да се сливаш с тълпата от хора,когато искаш твоята съдба да е различна,когато имаш тази смелост, когато вярваш, че можеш -тогава ти си в хармония със себе си!И не ти трябва ничие чуждо одобрение,за да бъдеш горд с това, което си ти -аз съм различна, аз избрах трудния път,но вярвам, че това е моят пъти зная, че само така мога да бъда щастлива!

Не ме съди, когато взирам се в теб -подарявам ти сърце, падам ти на колене,имам само него - то е твое!Моля те, не ме мъчи, а с устни съживи,а с устни погали...

Не ме съжалявай, аз съм силна!Не ми обещавай любов в някой друг живот!И дори да боли, и целият свят да е срещу нас -няма кой да ме спре да те обичам аз!Да те обичам аз...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Nyama koy da me spre da te obicham (Няма кой да ме спре да те обичам) de Tedi Aleksandrova. O la letra del poema Nyama koy da me spre da te obicham (Няма кой да ме спре да те обичам). Tedi Aleksandrova Nyama koy da me spre da te obicham (Няма кой да ме спре да те обичам) texto. También se puede conocer por título Nyama koy da me spre da te obicham Nyama kojj da me spre da te obicham (Tedi Aleksandrova) texto.