No Name "Dotkni sa ma" letra

Dotkni sa ma

Pýtam sa ťa či si horeči iba spíš.Kývneš rukou zhasni svetloa telku stíš.Vieš ako som sa tešilna tvoje ústa.Chcel som len malý kúsokz tvojho sústa.

Jasné veď vidímže si unavená chápem.Vlastne je dobréže zaspíš ako prvá.Dúfam ti nevadíže trocha chrápem.Vieš mne to zaspávanievždycky dlhšie trvá.

Ani šaty ani krásunevezmeš si do hrobu.Večný je len pocit ktorýzmôže smrť aj chorobu.Medzi ľuďmi obmieňa saako obohratá páska.Ten pocit váhu má až za hrobje to láska.

Tak dobre nemôžem spať.Rozmýšľam práve,čo bude s nami,keď telá budú staré,že hlavná otázka večera bude čo sa stalo.Nebolo tých spoločných nocínejak málo.

Asi bude neskoro,vravieť to sa spraví.Nevidím to dobre ani zle,asi tak stredne.Prečo sa nemilovať teraz,keď sme zdraví.Keď lásku večer nezaleješ,do rána zvädne.

Ani šaty ani krásunevezmeš si do hrobu.Večný je len pocit, ktorýzmôže smrť aj chorobu.Medzi ľuďmi obmieňa saako obohratá páska.Tak dievča neblázni a vstávajje tu láska.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Dotkni sa ma de No Name. O la letra del poema Dotkni sa ma. No Name Dotkni sa ma texto.