Puya (România) "Strigă" letra

Traducción al:enit

Strigă

Refren:Şi strigă, strigă cand ţi-e dor,Încet mă laşi şi mor.Ca un copil s-o iau de la capăt să sper...Şi strigă, strigă doar la cerSă mă ridic să sper,Dar voi pleca să caut drumul pe care am fost cândva...

Sfârşitul lunii pare un coşmar când apar facturiAlor tai le dispar banii din buzunar.Aceeaşi placă stricată se aude în casă iar:,,Păi de unde bani, de unde bani, de unde bani?"Îi spui: ,,Mamă, nu sta supărată aşa,Tată, haide, te rog să fim iar familiaCare duminica se strângea la masă."Şi din mai nimic bunica ne făcea mâncarea cea mai gustoasă.,,Hai mamă, lasă, nu plânge, o să ne iasă,Tată, te rog să nu bei tot ce-avem prin casă."Chiar dacă nu avem banii de întreţinereCu bonuri de masă nu îţi cumperi altă familie!

Refren

Taică-tu ţipă întruna, ştii bine, nu îi tace gura,Cică la el nu e hotel şi poate că îţi trage una.Îi trânteşti uşa în nas, îi zâmbeşti fals,Se pare ca vă cam duceţi unul pe altul de nas.Îi spui: ,,Hai, gata, mă tată, că m-ai terorizat,Nu tre' să-mi spui de zece ori, am înţeles, c***t."Maică-ta se uită ciudat, eşti prea distrat,Te întreabă mereu dacă eşti beat, dacă ai fumat...Da' tu n-ai mai băut de mult, de unde bani de club?Ce droguri, mă nene, că şi tutunu-i scump...Ochii roşii sunt de la oboseală,Cum să faci şi tu un ban, te chinui seară de seară.

Refren

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Strigă de Puya (România). O la letra del poema Strigă. Puya (România) Strigă texto. También se puede conocer por título Striga (Puya Romania) texto.