Manel "Corrandes de la parella estable" letra

Traducción al:enitpl

Corrandes de la parella estable

Ens vam conèixer un dimecres fent cua al cine Arkadín,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Li vaig oferir un "carmelo" un vespre de Sant Medir,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Una amiga molt amiga venia massa sovint,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí."Vols venir", vaig preguntar-li, "a conèixer els meus padrins?",Ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.

I ara ella porta els nens al cole I jo faig els plats de la nit,Ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Jo alimento els periquitos, ella rega el jardí,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Jo sempre compro manxego malgrat ella és més de brie,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Jo soc un fan de l'Astèrix I ella té tots els tintins,Ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.

Prefereixo que no parli del seu novio de Paris,Que ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Jo sóc de ballar la conga, ella es decanta més pel twist,Ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Jo dic "eps, un ron amb cola!" I ella vol carta de vins,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Ella mira Kiarostami, jo sóc més de Jaques Tati,Ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.

Jo ja sé dos o tres coses, ella ja en sap quatre o cinc,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Ella no deixa que em rasqui quan em piquen els mosquits,Ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Ella és reina de les festes, jo sóc un home avorrit,I ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.Jo la miro I'm'espanto no fos que es canses de mi,Ens ha costat Déu I ajuda arribar fins aquí.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Corrandes de la parella estable de Manel. O la letra del poema Corrandes de la parella estable. Manel Corrandes de la parella estable texto.