Manel "Ai, Dolors" letra

Traducción al:enesitplpt

Ai, Dolors

Ai, Dolors, porta'm al ball,avui que ve tothom, avui és quan hi hem d'anar.Ai, Dolors, vindré cap al tardamb un cop de cotxe i t'esperaré a baix.I, Dolors, avui entre els caps no hi haurà mirades de complicitatni, Dolors, cap dit despistat que fregui una esquena per casualitat.

Avui, Dolors, jo picaré un ritme amb les mansmentre tu treus els tiquets de l'enèsim combinat.Avui, Dolors, proposa un tema al cantant,un que es rigui de tu i de mi i d'aquesta història que s'ha anat acabant.

Va, Dolors, que avui serem dos nens grans,res de tonteries, res de ser especials.Un-dos-tres, un-dos-tres cha-cha-cha,taló-punta, taló-punta, i torna a començar.

I, Dolors, ningú esperarà cap escena dolça davant cap portal,ni, Dolors, cap gran veritat serà revelada quan es faci clar.

Avui, Dolors, mourem el cos al compàsd'un tambor accelerat, d'una gran línia de baix.Avui, Dolors, proposa un tema al cantant,un que es rigui de tu i de mi i d'aquesta història que ja no és important.

Un que ens defineixi en tres acords,un que ens expliqui a la posteritat,un que conscientment sigui un punt i final,Dolors, un que sembli impossible que pugui acabar.Dolors, un que sembli impossible que pugui acabar.Dolors, un que sembli impossible que pugui acabar.

Ay, Dolors

Ay, Dolors, llévame al baile,hoy que viene todo el mundo, hoy es cuando tenemos que ir.Ay, Dolors, llegaré tardevendré con el coche y te esperaré abajo.Y, Dolors, hoy entre las cabezas no habrá miradas de complicidadni, Dolors, ningún dedo despistado que roce una espalda por casualidad.

Hoy, Dolors, tocaré un ritmo con las manosmientras tú sacas los tiqués del enésimo combinado.Hoy, Dolors, propón un tema al cantante,uno que se ría de ti y de mí y de esta historia que se ha ido acabando.

Venga, Dolors, que hoy seremos dos niños grandes.nada de tonterías, nada de ser especiales.Un-dos-tres, un-dos-tres cha-cha cha,talón-punta, talón-punta y vuelta a empezar.

Y, Dolors, nadie esperará ninguna escena dulce delante del portal,ni, Dolors, ninguna verdad será revelada cuando amanezca.

Hoy, Dolors, moveremos el cuerpo al compásde un tambor acelerado, de una gran línea de bajo.Hoy, Dolors, propón un tema al cantante,uno que se ría de ti y de mí y de esta historia que ya no es importante.

Uno que nos defina en tres acordes,uno que nos explique a la posteridad,uno que conscientemente sea un punto y final.Dolors, uno que parezca imposible que pueda acabar.Dolors, uno que parezca imposible que pueda acabar.Dolors, uno que parezca imposible que pueda acabar.

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Ai, Dolors de Manel. O la letra del poema Ai, Dolors. Manel Ai, Dolors texto en español. También se puede conocer por título Ai Dolors (Manel) texto. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Ai Dolors. Que significa Ai Dolors.