Kamelia (Bulgaria) "Ти не спря (Ti ne sprya)" letra

Traducción al:entr

Ти не спря (Ti ne sprya)

Ако няма кой да те погали,не очаквай мен, не очаквай мен.Сега ме търсиш, сега ме цениш,сега желаеш пак да отворя.Сега ме търсиш, сега ме цениш,сега желаеш с теб да говоря.

Припев:А ти не спря, а ти не спря,когато тебе исках, тебе молих.А ти не спря, а ти не спря,врати за тебе нямам - тях затворих.

Ако няма кой да те обича,спри да чакаш мен, спри да чакаш мен.Сега ме търсиш, сега ме цениш,сега желаеш пак да отворя.Сега ме търсиш, сега ме цениш,сега желаеш с теб да говоря.

Припев: (х3)А ти не спря, а ти не спря,когато тебе исках, тебе молих.А ти не спря, а ти не спря,врати за тебе нямам - тях затворих.

Sen Kalmadın

Eğer kimse seni kucaklamıyorsa,benim dışımda, benim dışımda.Şimdi beni arıyorsun, şimdi beni takdir ediyorsun,şimdi benim tekrar açmamı istiyorsunŞimdi beni arıyorsun, şimdi beni takdir ediyorsun,şimdi benimle konuşmak istiyorsun.

Nakarat:Ama sen kalmadın, ama sen kalmadın,seni istediğim zaman, sana yalvardığım zamanAma sen kalmadın, ama sen kalmadın,Artık senin için daha fazla kapım yok - kapıları kapattım.

Eğer kimse seni sevmiyorsa,benim dışımda, benim dışımda.Şimdi beni arıyorsun, şimdi beni takdir ediyorsun,şimdi benim tekrar açmamı istiyorsunŞimdi beni arıyorsun, şimdi beni takdir ediyorsun,şimdi benimle konuşmak istiyorsun.

Nakarat: (x3)Ama sen kalmadın, ama sen kalmadın,seni istediğim zaman, sana yalvardığım zamanAma sen kalmadın, ama sen kalmadın,Artık senin için daha fazla kapım yok - kapıları kapattım.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Ти не спря (Ti ne sprya) de Kamelia (Bulgaria). O la letra del poema Ти не спря (Ti ne sprya). Kamelia (Bulgaria) Ти не спря (Ti ne sprya) texto. También se puede conocer por título Ti ne sprya Ti ne sprya (Kamelia Bulgaria) texto.