VoltaJ "Dă vina pe... Voltaj" letra

Traducción al:deenfrhuit

Dă vina pe... Voltaj

Dă vina pe…Difuzor, că nu m-auzi mai tare,Dă vina pe…Beat-ul asta, că te ține în picioare,Dă vina pe…Berea care nu se-oprește să mai curgă,Dă vina pe…Noaptea asta, că e mult, mult prea scurtă,Dă vina pe…Gașca ta, că n-ajungi până-n zori acasă,Dă vina pe…Mama ta, că te-a făcut așa frumoasă,Dă vina pe…Iubitul tău, că a venit din nou cu tine,Dă vina pe…Iubita mea, că n-ai să pleci de-aici cu mine.

(Refren: x2)Zorii mă-ntreabă de ce nu mă culc,Soarele îmi spune că am stat prea mult,Visele mele, încerc să strig așa:„E viața mea!” Dă vina pe ea! (Hei!)

Dă vina pe…Vântul care iar îți suflă în buzunare,Dă vina pe…Masa care-i plină de pahare goale,Dă vina pe…Basul care*-l simți vibrând în difuzoare,Dă vina pe…Oliver**, că iar lovește toba mare,Dă vina pe…Soarele care din nou vrea să răsară,Dă vina pe…Lumea care nu se satură să sară,Dă vina pe…Jack și gin, că încă nu ți-ai rupt capu’Dă vina pe…Basistul meu, că bagă acuma slap-ul

„Ravisant!”

(Refren: ... x2)

La-la-la-la-la... la-la-la-la-la

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Dă vina pe... Voltaj de VoltaJ. O la letra del poema Dă vina pe... Voltaj. VoltaJ Dă vina pe... Voltaj texto. También se puede conocer por título Da vina pe Voltaj (VoltaJ) texto.