Haloo Helsinki! "Hetki on kaunis" letra

Traducción al:enfrru

Hetki on kaunis

Mä tajuta sain, että hetki on kaunisMä tajuta sain, että nyt tai ei koskaan tän hetken mä tahdon tallentaaMä hengittelen, olen täynnä voimaaMä tajusin sen, että onni on se, että mun sydän pamppaileeEn odota aina uutta, muuten mä jään ilman mahdollisuutta elää elämää!

En laula tänään niista sydänsuruista,Enkä laula tänään niistä hetkistä, jotka hukkasin turhiin toiveisiinEn laula tänään, surun kyynelistäMä onneni nään olemassa tässä, nyt ja se pulppuaa

Jokainen sielu on kaunis,Talven tai kesän sävel on kaunisJa laula jos tunnet tän onnen,Laula siellä tai tuolla tai täällä tai missä se on.

Hetki on kaunis, vaan missä se on, missä se onHetki on kaunis, ja missä mä oon, siellä se onKeinuissa, vaunuissa, tarhoissakin, siellä se onPerheissä, jengeissä, kouluissakin, siellä se onKiireissä, yötöissä, arjessakin, siellä se onLinnoissa, bingoissa, puistoissakin, siellä se onMaailmanpyörissä, junissakin, siellä se onHetki on kaunis, ja missä sä oot, siellä se on

Mä tajuta sain, että hetki on kaunisMä tajuta sain, että nyt tai ei koskaan tän hetken mä tahdon tallentaa

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Hetki on kaunis de Haloo Helsinki!. O la letra del poema Hetki on kaunis. Haloo Helsinki! Hetki on kaunis texto.